- Cihaz
- Reno 4 Lite
Sürümüm güncel mi oppo reno 4 lite
CPH2125_11_C.27
CPH2125_11_C.27
Efendim mart ayi guncelemeSürümüm güncel mi oppo reno 4 lite
CPH2125_11_C.27
Efendim mart ayi gunceleme
CPH2125_11_C.27
Güncelleme gelmemiş o zaman demiEfendim mart ayi gunceleme
CPH2125_11_C.27
Mesajlar birleştirildi:
Pardon mart ile nisan arasi
Sanirim en son guncel surum bu gelecektir efendim beklemede kaliniz bu ay sonuna kadar gelmese musteri hizmetlerini arayinizGüncelleme gelmemiş o zaman demi
Efendim tercih etmem 1 yada 2 ay daha bekleseniz turkiyeye gelene kadar sorunlar olusabilirSelamun aleyküm. Öncelikle hayırlı ramazanlar herkese, Rabb'im tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Yeni bir konu açmak istemedim o yüzden buraya yazayım dedim. Benim telefon A9 20 cph1941. Bildiğim kadarı ile bu ay Hindistan ve Endonezya'da A9 20 Coloros 11 alıyor. Bende Hindistan romuna geçeyim dedim ama o rom kodu cph1937. Herhangi bir sorun olur mu?
Yani bayadır bekliyoruz keşke bu yazılım dağıtım işinde biraz hızlı olsalar. Her neyse ben başka bir şey daha sormak istiyorum üstad. Sence geçmeli miyiz 11e yoksa 7 mi devam edilmeli?Efendim tercih etmem 1 yada 2 ay daha bekleseniz turkiyeye gelene kadar sorunlar olusabilir
Efendim gecmelisiniz gelecek gunceleme guvenlik yamalari ve cihaz yenilikleri optimasyonlar yer bulmaktaYani bayadır bekliyoruz keşke bu yazılım dağıtım işinde biraz hızlı olsalar. Her neyse ben başka bir şey daha sormak istiyorum üstad. Sence geçmeli miyiz 11e yoksa 7 mi devam edilmeli?
rica ederim efendim suan herhangi bir durum söz konusu degil biz daha android 11 bekliyozTeşekkür ederim başkan ilginden dolayı Sağol var ol. Çok soru soruyorum ama ne zaman alırız bu güncellemeyi ve android 12 hakkında bu cihazlar için bir fikrin var mı?