Merhabalar, hava durumum bugün (3 haziran) olmasına rağmen 5 Haziran c.tesi olarak gözüküyor konum açık guncelletiyorum düzelmiyor uygulama ayarlarından veri sıfırlama yaptım yine de duzelmedi. Cihaz A5 2020 sizin de böyle bir sorununuz oldu mu?
Mobil veriden bağlanarak yeniden tanımlar mısınız hava durumunu.Merhabalar, hava durumum bugün (3 haziran) olmasına rağmen 5 Haziran c.tesi olarak gözüküyor konum açık guncelletiyorum düzelmiyor uygulama ayarlarından veri sıfırlama yaptım yine de duzelmedi. Cihaz A5 2020 sizin de böyle bir sorununuz oldu mu?
Bende de aynı sorun var.Merhabalar, hava durumum bugün (3 haziran) olmasına rağmen 5 Haziran c.tesi olarak gözüküyor konum açık guncelletiyorum düzelmiyor uygulama ayarlarından veri sıfırlama yaptım yine de duzelmedi. Cihaz A5 2020 sizin de böyle bir sorununuz oldu mu?
Yaptım ama düzelmedi hâlâ aynı.Mobil veriden bağlanarak yeniden tanımlar mısınız hava durumunu.
Belli ki genel br bir sorun bu , güncelleme ile düzelecektir diye düşünüyorum.Bende de aynı sorun var.
Yaptım ama düzelmedi hâlâ aynı.
Rica ederim.Malesef bende de hala ayni.. sadece bende olan sorun olmadigina gore genel bir sıkıntı demek ki.
Tesekkürler
Eveet benimde düzelmişBu sabah normale döndü. Şuan sıkıntı yok.
Demek ki kısa süreli bir sıkıntı oluşmuş.Eveet benimde düzelmiş