• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Herkese selam

Monar

Yeni Üye
Üye
2 gün önce ilk defa oppo marka bir cihaz aldım . Hayirlisi olsun . Telefonum Oppo a9 2020

asK

Retired at 2022
Emekli
Umarız memnun kalırsınız. Her türlü sorun veya merak ettiğiniz konularda mutlaka bekliyoruz. Aramıza hoş geldiniz :)

Monar

Yeni Üye
Üye
Umarız memnun kalırsınız. Her türlü sorun veya merak ettiğiniz konularda mutlaka bekliyoruz. Aramıza hoş geldiniz :)
Hocam hersey iyi guzelde bu telefonda sar degerleri yuksek . Bunda bi bilgin varmi. Sar la ilgili pek bilgim yok fakat adamlar cogunuz olmaz kanser olursunuz bile diyor . Doger taraftan samsung a bakiyorum adamlar sar degerleri 0.3 veya 0.4 . Benimkk 1.64 baş :(

asK

Retired at 2022
Emekli
Hocam hersey iyi guzelde bu telefonda sar degerleri yuksek . Bunda bi bilgin varmi. Sar la ilgili pek bilgim yok fakat adamlar cogunuz olmaz kanser olursunuz bile diyor . Doger taraftan samsung a bakiyorum adamlar sar degerleri 0.3 veya 0.4 . Benimkk 1.64 baş :(
SAR değerleri hakkında resmi bir bilgi yok diye biliyorum. Diğer yandan bu değerin 1.5 üstü olacağını da sanmıyorum.

temmuz07

Taze Üye
Üye
Arkadaşlar merhaba
Bende Oppo A9 2020 aldım. Telefonla ilgili bazı sorularım var. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Kutu içinden telefon kılıfı çıkıyor mu ?
Telefonun ekran koruyucusu var mı? Telefona kırılmaz cam yaptırmamız gerekir mi ?
Telefonu ilk aldığınızda direkt kullanmaya başladınız? Yoksa belli bir süre şarj edip öyle mi kullanıyoruz? (Bu belli bir süre şarj etme çooook eski nesil telefonlarda var biliyorum ama yine de sormak istedim)

Webmaster

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Onursal Üye
Arkadaşlar merhaba
Bende Oppo A9 2020 aldım. Telefonla ilgili bazı sorularım var. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Kutu içinden telefon kılıfı çıkıyor mu ?
Telefonun ekran koruyucusu var mı? Telefona kırılmaz cam yaptırmamız gerekir mi ?
Telefonu ilk aldığınızda direkt kullanmaya başladınız? Yoksa belli bir süre şarj edip öyle mi kullanıyoruz? (Bu belli bir süre şarj etme çooook eski nesil telefonlarda var biliyorum ama yine de sormak istedim)
Aramıza hoş geldin. Sorunu sorun, destek ve yardım bölümüne uygun başlıkla konu olarak açarsan daha kolay cevap alabilirsin ama bildiklerimi cevaplayayım.

Telefonun kendinden ekran koruyuculu olması çok önemli değil, kırılabilir bir cam yine de. O yüzden kılıf takmak, ekran koruyucusu taktırmak sizin tercihiniz. Belli bir süre şarj olayı da eskilerde kaldı dediğiniz gibi ama en sağlıklısı telefonu alıp direkt kullanıp pili bitince şarja takmak. Anında takmamayı tavsiye edebilirim.