A Azap033 Taze Üye Üye 31 May 2021 #1 Merhaba bir haftadır Instagram kullanamıyor 2 saniyede uygulama kapanıyor. Sildim tekrar yükledim fakat bir türlü düzelmedi telefonum oppo 2z
Merhaba bir haftadır Instagram kullanamıyor 2 saniyede uygulama kapanıyor. Sildim tekrar yükledim fakat bir türlü düzelmedi telefonum oppo 2z
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 31 May 2021 #2 Azap033 adlı kullanıcıdan Alıntı: Merhaba bir haftadır Instagram kullanamıyor 2 saniyede uygulama kapanıyor. Sildim tekrar yükledim fakat bir türlü düzelmedi telefonum oppo 2z Genişletmek için tıkla ... Ayarlar>uygulama yönetimi> uygulama listesi >buradan Instagram bulun ön belleği ve verilerinizi siliniz. Instagramın güncel olduğunu da dikkat ediniz. Upvote 0
Azap033 adlı kullanıcıdan Alıntı: Merhaba bir haftadır Instagram kullanamıyor 2 saniyede uygulama kapanıyor. Sildim tekrar yükledim fakat bir türlü düzelmedi telefonum oppo 2z Genişletmek için tıkla ... Ayarlar>uygulama yönetimi> uygulama listesi >buradan Instagram bulun ön belleği ve verilerinizi siliniz. Instagramın güncel olduğunu da dikkat ediniz.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 31 May 2021 #4 Azap033 adlı kullanıcıdan Alıntı: Yaptım oldu galiba teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Upvote 0
Azap033 adlı kullanıcıdan Alıntı: Yaptım oldu galiba teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.