Sağa doğru kaydırın ayarlara girip bildirimini kapatabilirsin iz.Müzik uygulamasını kapattığımda üstte silinmeyen bir bildirim geliyor bir türlü bildirimden kurtulamadım
Sağa doğru kaydırın ayarlara girip bildirimini kapatabilirsin iz.Müzik uygulamasını kapattığımda üstte silinmeyen bir bildirim geliyor bir türlü bildirimden kurtulamadım
Müzik uygulamasından müziği durdurmadan çıkınca yapıyor galiba. Bende tam çözemedim. Aynı durumla bende karşılaştım.Müzik uygulamasını kapattığımda üstte silinmeyen bir bildirim geliyor bir türlü bildirimden kurtulamadım
Sağa doğru kaydırıp sistem hizmeti bildirimlerini kapattım ve çözüldü diğer bildirimlerde sıkıntı yok. Üstüne basınca da uygulamaya tekrar giriyor. Bu sıkıntıyı çekenler dediğim gibi sağa kaydırıp sistem hizmetlerini kapatın sorun çözülürSağa doğru kaydırın ayarlara girip bildirimini kapatabilirsin iz.
Açık kalmış da olabilir mi müzik ugulaması.
Üzerine basınca nereye yönlendiriyor acaba?s
Son uygulamalardan silindiğinde çıkıyoruygulamadan ciktiginizda mi? yoksa son uygulamalardan sildiginizde mi cikiyor ?
Sorununuzun çözülmüş olmasına sevindim.Sağa doğru kaydırıp sistem hizmeti bildirimlerini kapattım ve çözüldü diğer bildirimlerde sıkıntı yok. Üstüne basınca da uygulamaya tekrar giriyor. Bu sıkıntıyı çekenler dediğim gibi sağa kaydırıp sistem hizmetlerini kapatın sorun çözülür
Mesajlar birleştirildi:
Son uygulamalardan silindiğinde çıkıyor