W
wittroc
Guest
Gereksiz be hocam...Birde YouTube Originals var Premium alınca beraberinde geliyor.
Gereksiz be hocam...Birde YouTube Originals var Premium alınca beraberinde geliyor.
Netflix yaparda ben yapamaz mıyım diyerek işe koyulmuşlar galibaGereksiz be hocam...
İlk defa duydum hocam. Film ve dizi için mi ?Birde YouTube Originals var Premium alınca beraberinde geliyor.
aynen hocam 1-2 örnek atıyım arayüz bu şekildeİlk defa duydum hocam. Film ve dizi için mi ?
İlk defa gördüm hocam.aynen hocam 1-2 örnek atıyım arayüz bu şekilde
Desenize YouTube birşeyler deniyor yine.Youtubede ayrıca İmpulse ve Origin adlı diziler ingilizce altyazlı olarak açıkdır youtube premium üyesi olmasanızda izleybilirsiniz.
aynen hocam 1-2 örnek atıyım arayüz bu şekilde
izleme fırsatım olmadı hiç duruyor öyle ama çokta başarılı işler çıkardıklarını söylemiyorlar...İzlediniz mi peki hiç oradan? İzlediyseniz başarı oranları sizce kaç?
Bayağı bir içerik varda kanal olarak açık değil premium üyelere açık örnek marvel dizilerinden agent of shield dizisi.İlk defa gördüm hocam.YouTube'a bak sen.
Mesajlar birleştirildi:
Desenize YouTube birşeyler deniyor yine.![]()
Bayağı bir içerik varda kanal olarak açık değil premium üyelere açık örnek marvel dizilerinden agent of shield dizisi.