Efendim 2 tane sim kart takin sonra ayarlara girin sim kart ve mobil veriye basinMerhaba arkadaşlar,
Oppo A5 2020 cihazımın çift sim kızağı var, mevcut androidine bir işlem yaparak çift sim destekli yapabilirmiyim,
Veya farklı bir android atarak vb bir şekilde çift sim kartlı olarak kullanabilirmiyim,
Şimdiden teşekkürler.
Yapamazsınız sadece kart yuvası olması yeterli değil bunun için telefonun içinde buna göre donanım olması lazım yazılım olması lazım yani telefon tümüyle buna donanımsal olarak hazır olması lazım.Merhaba arkadaşlar,
Oppo A5 2020 cihazımın çift sim kızağı var, mevcut androidine bir işlem yaparak çift sim destekli yapabilirmiyim,
Veya farklı bir android atarak vb bir şekilde çift sim kartlı olarak kullanabilirmiyim,
Şimdiden teşekkürler.
Ha pardon yanlis anladimYapamazsınız sadece kart yuvası olması yeterli değil bunun için telefonun içinde buna göre donanım olması lazım yazılım olması lazım yani telefon tümüyle buna donanımsal olarak hazır olması lazım.
Telefon kendisi fabrika çıkışlı çift sim kart lı olup yuvası bozuk olsa orası tamir edilir, ama bu çok farklı bir olay.
Tekrardan merhabalar,Yapamazsınız sadece kart yuvası olması yeterli değil bunun için telefonun içinde buna göre donanım olması lazım yazılım olması lazım yani telefon tümüyle buna donanımsal olarak hazır olması lazım.
Telefon kendisi fabrika çıkışlı çift sim kart lı olup yuvası bozuk olsa orası tamir edilir, ama bu çok farklı bir olay.
bildiğim kadarıyla söyleyeyim ; anakartı değişmeniz gerekir. anakartı taktım iş bitti değil uygun ebatlarda olması lazım ki çok zor elinizde anakart çöplüğü olması lazım. işletim sistemi / rom kullanılan anakarta göre değişir onu şu aşamada söylemek imkânsız.orjinal android yine kullanılan anakarta mevcut ise kullanılmaya devam edilebilir. eğer yoksa ( çok düşük bir ihtimal ) yine anakarta göre yol izlenirTekrardan merhabalar,
Donanımını ayarlayabildim diyelim, peki sonrasında rom'una zarar vermeden çift sim destekli hangi android'i ne şekilde yükleyebilirim veya orjinal işletim sistemini çift imei'li nasıl yapabilirim,
Yardımcı olursanız sevinirim
Yapamazsınız, komple telefonun buna hazır olması lazım.Tekrardan merhabalar,
Donanımını ayarlayabildim diyelim, peki sonrasında rom'una zarar vermeden çift sim destekli hangi android'i ne şekilde yükleyebilirim veya orjinal işletim sistemini çift imei'li nasıl yapabilirim,
Yardımcı olursanız sevinirim