Oppo a52 telefon kullanıyorum. Hattım vodafone. Sık sık internet bağlantısı kopma problemi yaşıyorum. Wifi de sıkıntı yok. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
Mobil veri kopuyorsa Vodafone müşteri hizmetleri arayınız.Oppo a52 telefon kullanıyorum. Hattım vodafone. Sık sık internet bağlantısı kopma problemi yaşıyorum. Wifi de sıkıntı yok. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
Mobil veri kopuyorsa Vodafone müşteri hizmetleri arayınız.
Limit koydunuz mu? Mobil veriye kullanımı hakkında.Mesajlar birleştirildi:
Bence Vodafone da sıkıntı yok. Bundan önceki telefonum iphoneda sıkıntı yaşamıyordum.
Limit koydunuz mu? Mobil veriye kullanımı hakkında.
Dediklerinizin hepsini tek tek daha önceden yapmıştımÇözüm olmadıysa bunu deneyiniz;
Ayarlar>ek ayarlar>yedekle sıfırla>tüm verileri sil> sadece sistem ayarlarını sıfırla seçiniz.
Merak etmeyin hiç bir veri kaybetmeyeceksiniz.
Şimdiye kadar ilk kez paylaşan oldu, olan varsa paylaşırlarsa iyi olur.Dediklerinizin hepsini tek tek daha önceden yapmıştım
Ben yazılımsal bir sorun oldugunu düşünüyorum.
Benim gibi sorun yaşayan başka arkadaşlar varmı acaba
Telefonu ilk gün aldığım günden beridir 5 aydır böyle.Şimdiye kadar ilk kez paylaşan oldu, olan varsa paylaşırlarsa iyi olur.
Ne zamandan beridir böyle.
Müşteri hizmetlerini aradım onlarda servise götürmemi söylediler.Sürekli kopuyorsa müşteri hizmetleri arayınız oppo'nun 08504336776
Güncelleme sonrası oluşan bir durum söz konusu ise, güncelleme ile düzelecektir.
İsterseniz hard reset atınız.son olarak