- Cihaz
- A52
Oppo a52 kullanıyorum tema mağazası paket yükleyicide uygulama yüklenmedi hatasj veriyor color OS 11.1 tema stor 8'ide 6'yıda yükledim olmadı
Eğer tema mağazası uygulamalarda görünüyorsa güncellemeleri kaldırın. 8.5 veya 9.2 sürümünü yeniden...Zaten bu olmadı
Uygulamalar kısmında sil seçeneği yok ama tema mağazası gözüküyor
Uygulamalar kısmına gir. Mevcut tema mağazası varsa kaldır. Sonra yine yüklemeyi deneOppo a52 kullanıyorum tema mağazası paket yükleyicide uygulama yüklenmedi hatasj veriyor color OS 11.1 tema stor 8'ide 6'yıda yükledim olmadı
Zaten bu olmadıİpucu - Oppo tema uygulama. Oppo reno 5 lite için denendi
OPPO RENO 5 LITE IÇIN DENENDI... 1 - theme store yani tema mağazasını indiriyoruz. Kurulum dan sonra tema mağazasından MECHA KNIGHT temasının kurulumunu yapıyoruz. 2 - Cihazımızı yeniden başlat yapıyoruz.. Telefon açıldıktan sonra ana ekran ve kilit ekranı ve grup simgeler değişecek fakat...www.oppoturkiye.org
Bu konudaki tema magazısını indirip deneyebilirsin. Sorun çözülmesse tekrar yazıp yardım isteyin
Uygulamalar kısmında sil seçeneği yok ama tema mağazası gözüküyorUygulamalar kısmına gir. Mevcut tema mağazası varsa kaldır. Sonra yine yüklemeyi dene
Uygulamalar listesine girin ve tema mağzasını seçin versiyonuna bakın 7.3 ise çalışmaz ve başka versiyon yüklenmesine izin vermez. Önce buradan tema mağzısının güncellemelerini kaldırın. En üstte sağda iki nokta buradan kaldırın ve yeni 8.5 veya yine bu forumda paylaşıldı. 9.2 versiyonunu yükleyin. Çalışacak.Zaten bu olmadı
Eğer tema mağazası uygulamalarda görünüyorsa güncellemeleri kaldırın. 8.5 veya 9.2 sürümünü yeniden yükleyin.Zaten bu olmadı
Çok teşekkür ederim sorunumu çözdünüz.Eğer tema mağazası uygulamalarda görünüyorsa güncellemeleri kaldırın. 8.5 veya 9.2 sürümünü yeniden yükleyin.
Rica ederim, güle güle kullanınÇok teşekkür ederim sorunumu çözdünüz.