E Elisam Taze Üye Üye 13 Mar 2022 #1 Arkadaşlar merhaba ben oppo A54 kullaniyorum ve tema magazasi ne iniyor ne açılıyor rica etsem linkini atarmisiniz veya anlatabilirmisiniz
Arkadaşlar merhaba ben oppo A54 kullaniyorum ve tema magazasi ne iniyor ne açılıyor rica etsem linkini atarmisiniz veya anlatabilirmisiniz
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 13 Mar 2022 #2 Elisam adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba ben oppo A54 kullaniyorum ve tema magazasi ne iniyor ne açılıyor rica etsem linkini atarmisiniz veya anlatabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Theme Store 8.0.apk drive.google.com Sürümünüz ColorOS11 ise kullanabilirsiniz giriş yapın kullanmaya başlayabilirsiniz. Upvote 0
Elisam adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba ben oppo A54 kullaniyorum ve tema magazasi ne iniyor ne açılıyor rica etsem linkini atarmisiniz veya anlatabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Theme Store 8.0.apk drive.google.com Sürümünüz ColorOS11 ise kullanabilirsiniz giriş yapın kullanmaya başlayabilirsiniz.