slm arkadaşlar ben indirdiğim temalarda şarj animasyonu iyi değil bende sadece orjinal olsun ama tema dursun istiyorum nasıl yaparım yada orjinal sarj animasyonunu nerden bulurum yardım edin
Gözüküyor ios tema şarj animasyonu var ben onun yerine orijinal olan şarj animasyonu olsun istiyorum orijinal tema hangi klasörde
Bu Xiaomi cihazların temaları süper bunu benim cihazda...
Merhabalar efendimslm arkadaşlar ben indirdiğim temalarda şarj animasyonu iyi değil bende sadece orjinal olsun ama tema dursun istiyorum nasıl yaparım yada orjinal sarj animasyonunu nerden bulurum yardım edin
Merhabaslm arkadaşlar ben indirdiğim temalarda şarj animasyonu iyi değil bende sadece orjinal olsun ama tema dursun istiyorum nasıl yaparım yada orjinal sarj animasyonunu nerden bulurum yardım edin
Kişiselleştirmelerden varsayılan temayı seçip orijinal şarj animasyonuna dönebilirsiniz.Gözüküyor ios tema şarj animasyonu var ben onun yerine orijinal olan şarj animasyonu olsun istiyorum orijinal tema hangi klasörde
Bu Xiaomi cihazların temaları süper bunu benim cihazda kullanabilirmiyim acaba nasıl düzenlerin yardım edin lütfen
Rica ederiz efendimTeşekkürler