OPPO A55 Android 12 alacak mı? Tarihi ne zaman belli olur? Türkiye hariç diğer ülkerin takvimi paylaşıyor. Bu cihaz 2021'in sonlarında daha yeni çıktı, sizce alır mı? Eğer almazsa bu telefonu aldığıma çok pişman olacağımı kısmen düşünüyorum. 
Şuan için net bir bilgi yok maalesef. Şuan için findx2 ve reno 5 aldı .OPPO A55 Android 12 alacak mı? Tarihi ne zaman belli olur? Türkiye hariç diğer ülkerin takvimi paylaşıyor. Bu cihaz 2021'in sonlarında daha yeni çıktı, sizce alır mı? Eğer almazsa bu telefonu aldığıma çok pişman olacağımı kısmen düşünüyorum.![]()
Yorumun için teşekkürler. Türkiye'de bazı modeller almış doğru. OPPO Türkiye'ye e-posta attığım zaman güncelleme takviminin yayınlandığını söylediler, ama link vs olmadığı için bulamadım.Şuan için net bir bilgi yok maalesef. Şuan için findx2 ve reno 5 aldı .
Kesin bir bilgi vermek mümkün değildir.
Rica ederimYorumun için teşekkürler. Türkiye'de bazı modeller almış doğru. OPPO Türkiye'ye e-posta attığım zaman güncelleme takviminin yayınlandığını söylediler, ama link vs olmadığı için bulamadım.
Önemli değil. Bende yakından takip ediyorum. Bir bilgi alırsanız mesaj atarak beni bilgilendirin.Rica ederim
Baş üstüne.Önemli değil. Bende yakından takip ediyorum. Bir bilgi alırsanız mesaj atarak beni bilgilendirin.
Bende OPPO A55 telefon kullanıyorum Android 12 alacak mı? Neden hâlen gelmedi?Baş üstüne.
Sevindim peki ne zaman?A55 12 alacak arkadaslar