Merhaba arkadaşlar bugün a55 güncelleme yayınlandı Türkiye'ye ne zaman verilir acaba
Bugün yayınlandı 5glere zaten verildiOPPO A55'e ne zaman güncelleme yayınlandı? Bana neden gelmedi? OPPO Türkiye'ye sordum henüz takvim belli değil diyor. Kanıtınız nerede?
Bugün yayınlandı 5glere zaten verildi
![]()
Oppo released stable Android 12 & ColorOS 12 update for Oppo A55 and A16
Spread the loveOPPO released stable Android 12-based ColorOS 12 stable for two more smartphones: Oppo A55 and A16. A couple of days ago, the same update released for Reno7 Z and F21 Pro. OPPO users and fans of the brand are almost certainly aware of the two channels usually used for the release...www.rmupdate.com
Algılama sürümü 18 zaten geçen guncellendiBugün yayınlandı 5glere zaten verildi
![]()
Spread the loveOPPO released stable Android 12-based ColorOS 12 stable for two more smartphones: Oppo A55 and A16. A couple of days ago, the same update released for Reno7 Z and F21 Pro. OPPO users and fans of the brand are almost certainly aware of the two channels usually used for the release...www.rmupdate.com
Mesajlar birleştirildi:
Güncelleme Ayrıntıları:
OPPO A55
OPPO A16
- Ülke: Hindistan & Endonezya
- Algılanabilir Sürüm: A.15/A.18
- Hedef Sürüm: C.26
- Algılanabilir Sürüm: A.15/A.17
Gördüm hocam haklısınız yayınlanmış. Sonda A18 yazısı bende de var. @Elif Güncelleme ne zaman OPPO A55 Türkiye cihazlarına gelecek?Bugün yayınlandı 5glere zaten verildi
![]()
Mesajlar birleştirildi:
Güncelleme Ayrıntıları:
OPPO A55
OPPO A16
- Algılanabilir Sürüm: A.15/A.18
- Algılanabilir Sürüm: A.15/A.17
Mesajlar birleştirildi:
Algılama sürümü 18 zaten geçen guncellendi
Kesin bişey söylemek mümkün değil dağıtım politikası çok farklı işliyor. @OPPO TürkiyeGördüm hocam haklısınız yayınlanmış. Sonda A18 yazısı bende de var. @Elif Güncelleme ne zaman OPPO A55 Türkiye cihazlarına gelecek?
@Elif Hindistan sürümden Türkiye sürüme gelmesi sizce kaç gün sürer?Kesin bişey söylemek mümkün değil dağıtım politikası çok farklı işliyor. @OPPO Türkiye
Umarım en kısa sürede gelir. Cihazın yeniliğe ihtiyacı var. Şuan berbat ötesi.@Elif Hindistan sürümden Türkiye sürüme gelmesi sizce kaç gün sürer?
Başka cihazlarda böyle bir şey illa ki olmuştur. Onlara kaç günde gelmişti, buna kaç günde gelir sizce?
Aynen öyle. Cihazı alalı 2 hafta oldu şimdiden sıkıldım yahu eski arayüzden. Örnek verirsem pil yüzdesi eski sürümde okunmuyor. Xiaomi gibi yüzde simgesini büyütme özelliği yok. Ama ColorOS 12 ile sonunda geldi. En ufaktan böyle bir örnek verdim, umarım arayüz güzel ve kolaydır.Umarım en kısa sürede gelir. Cihazın yeniliğe ihtiyacı var. Şuan berbat ötesi.
Valla hocam ne donma kasma ısınma hiç bir problem yaşamadımUmarım en kısa sürede gelir. Cihazın yeniliğe ihtiyacı var. Şuan berbat ötesi.
Dağıtımşa alakalı bir durum ,oppo ne zaman Türkiye 'ye verirse ozaman diyelim.@Elif Hindistan sürümden Türkiye sürüme gelmesi sizce kaç gün sürer?
Başka cihazlarda böyle bir şey illa ki olmuştur. Onlara kaç günde gelmişti, buna kaç günde gelir sizce?