Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 29 Ocak 2021 #2 oppo a7 adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo a7 nezaman color7 gelir? Genişletmek için tıkla ... Maalesef güncelleme gelmeyecek listede yok. Upvote 0
oppo a7 adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo a7 nezaman color7 gelir? Genişletmek için tıkla ... Maalesef güncelleme gelmeyecek listede yok.
O oppo a7 Yeni Üye Üye 29 Ocak 2021 #3 Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Maalesef güncelleme gelmeyecek listede yok. Genişletmek için tıkla ... İnşallah birgün gelir o günü bekliyorum sürükle Upvote 0
Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Maalesef güncelleme gelmeyecek listede yok. Genişletmek için tıkla ... İnşallah birgün gelir o günü bekliyorum sürükle
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 29 Ocak 2021 #4 oppo a7 adlı kullanıcıdan Alıntı: İnşallah birgün gelir o günü bekliyorum sürükle Genişletmek için tıkla ... Maalesef gelmez listede yok , coloros 11 dağıtılıyor şuan Upvote 0
oppo a7 adlı kullanıcıdan Alıntı: İnşallah birgün gelir o günü bekliyorum sürükle Genişletmek için tıkla ... Maalesef gelmez listede yok , coloros 11 dağıtılıyor şuan