Format data bizde çıkmıyor direkt şifre soruyorŞu attığım fotoğraf sırasına göre uygulayamıyor musunuz acaba? Bunları uygulamadan size yine kilit şifresini mi soruyor
Eğer bir bilgisayara sahipseniz iMyFone Android ile de sıfırlama işlemi yapabilirsiniz (eğer ki cihaz listede yer alıyorsa): Step-By-Step Guide of How to Unlock OPPO Phone Password. Adım adım nasıl yapıldığının görseli mevcut.
Wipe data dan sonra format data yok direkt şifre soruyo, resimlerde görüldüğü gibiŞu attığım fotoğraf sırasına göre uygulayamıyor musunuz acaba? Bunları uygulamadan size yine kilit şifresini mi soruyor
İnşaallah çok teşekkür ederim bekliyorum..Recovery menü değiştirilmiş sanırım, şuan bişey bulamadım ama tekrardan bi göz atıcam kaynaklara bulabilirsem haber veririm umarım çözeriz.
Recovery mönü bu durumda bişey yapılamazsa ne olabilir en son ne yapılabilir.Recovery menü değiştirilmiş sanırım, şuan bişey bulamadım ama tekrardan bi göz atıcam kaynaklara bulabilirsem haber veririm umarım çözeriz.
Eğer bir bilgisayara sahipseniz iMyFone Android ile de sıfırlama işlemi yapabilirsiniz (eğer ki cihaz listede yer alıyorsa): Step-By-Step Guide of How to Unlock OPPO Phone Password. Adım adım nasıl yapıldığının görseli mevcut.
Teşekkür ederim.tek çözümü servis bizim teşhir cihazlarına da şifre koyuyorlar sevgili vatandaşlarımız. ne yapıyorsak olmuyor tek çözümü servis.