google hesabınızla giriş yaptıysanız eğer, başka bir telefonla kendi mail adresinize girin, oradan cihazımı bul yaparak kurtarabilirsiniz diye hatırlıyorum...
Teşekkürler sonunda şifreyi bulup açtım yanlız wipe data yapılmıyor oppo da çünkü recover modda iken bile ekran kilit şifresi istiyor bilginizegoogle hesabınızla giriş yaptıysanız eğer, başka bir telefonla kendi mail adresinize girin, oradan cihazımı bul yaparak kurtarabilirsiniz diye hatırlıyorum...
Teşekkürler sonunda şifreyi bulup açtım yanlız wipe data yapılmıyor oppo da çünkü recover modda iken bile ekran kilit şifresi istiyor bilginize
İyiymiş en azından korumalı kalıyor ama flashlamaya etkisi yoksa tabiTeşekkürler sonunda şifreyi bulup açtım yanlız wipe data yapılmıyor oppo da çünkü recover modda iken bile ekran kilit şifresi istiyor bilginize
Flashlamaya tabiki etkisi var şifreyi benim gibi unutursan rom da atamazsın çünkü recovery modda iken bile şifreyi istiyorİyiymiş en azından korumalı kalıyor ama flashlamaya etkisi yoksa tabisevindim iyi forumlar
Bilgi için teşekkür ederimFlashlamaya tabiki etkisi var şifreyi benim gibi unutursan rom da atamazsın çünkü recovery modda iken bile şifreyi istiyor