Sistem ayarlarını sıfırlayınız lütfen olmaz sa fabrika ayarlarına döndürünüz telefonu.Kaldırdım tüm tanımlamaları yine aynı malesef
Tüm tanımlamaları kaldırın yeniden tanımlama yapınız bulunduğu bölgeyi temizleyiniz deneyinizOppo A91 PARMAK İZİ ÇALIŞMIYOR PARMAK TANIMLAMASI YAPMIYOR
Kaldırdım tüm tanımlamaları yine aynı malesefTüm tanımlamaları kaldırın yeniden tanımlama yapınız bulunduğu bölgeyi temizleyiniz deneyiniz
Sistem ayarlarını sıfırlayınız lütfen olmaz sa fabrika ayarlarına döndürünüz telefonu.Kaldırdım tüm tanımlamaları yine aynı malesef
Cihaz üzerinde gelen ekran koruyucuyu degistirdiyseniz ondan olabilir . Aynı sorun bende de olmuştu. Çok ince olan ekran koruyucu taktırdım sorun yok şuan.Oppo A91 PARMAK İZİ ÇALIŞMIYOR PARMAK TANIMLAMASI YAPMIYOR
Fabrika ayarlarîna geri döndüm düzeldi sağolunSistem ayarlarını sıfırlayınız lütfen olmaz sa fabrika ayarlarına döndürünüz telefonu.
Ayrıca parmak izi tnımladığınız yerin temiz olduğuna ve ekran koruyucu nun zarar görmediğine emin olunuz