Oppo ax7 kullanıyorum. Ağustosun son günlerinde gelen güncellemeyi yaptım. Eylül başlarında problem yoktu ama dün 16 Eylülde şebeke tamamen gitti. İşin garip tarafı başka sim kart telefonda çalışıyor ve benim sim kartım da başka telefonda çalışıyor. Yani sim kart da telefon da çalışıyor ama kendi sim kartımı çalıştırmıyor. Bir türlü çözüm bulamadım ne yapmam gerekiyor?
Edit : Sorun benim sim kartımla alakalıymış. Aynı isimle faturalı bir hat daha çıkarmıştım ondan dolayı evrak eksikliğinden faturasız hattım bloke olmuş.Başka telefona takınca şebeke görünse de yine de sistemde bloklu gözüküyormuş.Telefonda bir problem yokmuş sonuç olarak. Yarın kimlik fotokopisiyle yeni sözleşme yaparak aktif edeceğim.
Edit : Sorun benim sim kartımla alakalıymış. Aynı isimle faturalı bir hat daha çıkarmıştım ondan dolayı evrak eksikliğinden faturasız hattım bloke olmuş.Başka telefona takınca şebeke görünse de yine de sistemde bloklu gözüküyormuş.Telefonda bir problem yokmuş sonuç olarak. Yarın kimlik fotokopisiyle yeni sözleşme yaparak aktif edeceğim.
Son düzenleme: