Oppocu Taze Üye Üye 18 Tem 2019 #1 Selam oppo ax7 kullanıyorum ve bazen şebeke yok ya da sinyal zayıf uyarısını alıyorum yardım edermisiniz
Selam oppo ax7 kullanıyorum ve bazen şebeke yok ya da sinyal zayıf uyarısını alıyorum yardım edermisiniz
OsmnZeki Yeni Üye Üye 20 Tem 2019 #2 Sim kartını çıkartıp yeniden takmayı denedin mi? Bazen tam oturmuyor falan ondandır diye tahmin ettim. Bir de telefon kabı kullanıyorsanız onu da bir çıkartıp deneyebilir misiniz ? Upvote 0
Sim kartını çıkartıp yeniden takmayı denedin mi? Bazen tam oturmuyor falan ondandır diye tahmin ettim. Bir de telefon kabı kullanıyorsanız onu da bir çıkartıp deneyebilir misiniz ?
OPPO Türkiye Saygıdeğer Üye Banlandı 2 Şub 2023 #3 @Elif hanım yine bot hesaplar çoğaldı şu eskiden açılmış olup 0 mesajı olan üyeleri otomatik banlamak gerekiyor galiba Upvote 0
@Elif hanım yine bot hesaplar çoğaldı şu eskiden açılmış olup 0 mesajı olan üyeleri otomatik banlamak gerekiyor galiba
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 2 Şub 2023 #4 OPPO Türkiye adlı kullanıcıdan Alıntı: @Elif hanım yine bot hesaplar çoğaldı şu eskiden açılmış olup 0 mesajı olan üyeleri otomatik banlamak gerekiyor galiba Genişletmek için tıkla ... O kadar çok ki belki kişiler kullanır ne olur be olmaz kimsenin hakkına giremem, oldukça banlarım artık Upvote 0
OPPO Türkiye adlı kullanıcıdan Alıntı: @Elif hanım yine bot hesaplar çoğaldı şu eskiden açılmış olup 0 mesajı olan üyeleri otomatik banlamak gerekiyor galiba Genişletmek için tıkla ... O kadar çok ki belki kişiler kullanır ne olur be olmaz kimsenin hakkına giremem, oldukça banlarım artık