• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

APK Oppo Coloros Uygulama / Apk Paylaşımları Burada !!

ahmetsa

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
22
Cihaz
Diğer
Smart asistanda aynı işi yapıyor a55 e yükledim fakat hava durumu bilgisi gelmiyor konum u görmüyor sorunu var

kullanmiyom01

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Diğer

Telefonum oppo a55 indirdim ama wigetler acilmiyor yeniden baslattim aynı

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer

renokullanıcı

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
15
Cihaz
Reno 5 Lite

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
Reno 10x Zoom
Smart asistanı indirdikten sonra geçerli klasöre cikart diyor çıkarıyorum sonra napmam gerekiyor nasıl kuracağım aceba

ahmetsa

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
22
Cihaz
Diğer
Haklısınız benim de A55 cihazımda çalışmadı. Widgetlar da "Yüklenemedi" diyor. Bu cihaza uygun APK paylaşırsanız sevinirim.
valla a 55 cihazlarda bi sıkıntı oldugu kesin zaten oppo hiçbir uygulamasını onyuklemeli olarak getirmedi dısardan apk ile yukleyebiliyorsun ve ondanda bu tür sıkıntılar çıkıyor oppo pişmanlığı diye bişey varmış

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
valla a 55 cihazlarda bi sıkıntı oldugu kesin zaten oppo hiçbir uygulamasını onyuklemeli olarak getirmedi dısardan apk ile yukleyebiliyorsun ve ondanda bu tür sıkıntılar çıkıyor oppo pişmanlığı diye bişey varmış
Koskocaman OPPO markası kendi Tema Mağazası, Notlar, Quick Glance gibi uygulamalarını Türkiye'deki kullanıcılara nasıl sunmaz anlamış değilim. Diğer markalar (Huawei, Samsung ve Xiaomi) bile kendi uygulamalarını önyüklü olarak sunuyorken OPPO bu kadar basit şeyi yapamıyor. İşte bu yüzden bile kullanıcı kaybedebilir. Google'ın uygulamaları markanın kendi uygulamasından fazla desem yeridir. Dosya Yöneticisi olmasına rağmen Google Files'i neden sistem uygulaması yaparsın ki gram kullandığım bile yok.