Tartışma Oppo Find X3 serisi çıkış tarihi sızdırıldı

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Mesajlar
7,422
Çözümler
204
Puanları
3,350
Cihaz
Reno 2Z
Merakla beklenen Oppo Find X3 serisi için çıkış tarihi bilgisi sızdırılan posterle gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz yıl Oppo Find X2 serisi için Türkiye’de özel bir tanıtım etkinliği düzenlenmiş ve model piyasaya sunulmuştu. Find X3 serisi için ilk gösterimin yapılacağı Çin etkinliğinin tarihi de belirlenmiş oldu.

Serinin fiyatlarına dair bazı bilgiler de ortaya çıkmıştı. Gelen bilgilere serinin en uygun fiyatlı modeli olan Oppo Find X3 Lite, 400 ile 500 euro arasında bir değere sahip olacak. Bu da serinin 400 euro’dan başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşacağı anlamına geliyor.

Oppo Find X3 çıkış tarihi belli oldu;



Seri için ortaya çıkan fiyat bilgilerinde, ortanca ve üst model için de bilgiler bulunuyor. ‘Neo’ olarak isimlendirilen orta modelin fiyatının 700 – 800 euro arasında olduğu belirtiliyor. Üst model ‘Pro’ içinse 1000 euro ile 1200 euro arasında olacağı bilgisi bulunuyor.

Bu bilgiler ışığında Oppo Find X3 serisi çıkış tarihi için 11 Mart bilgisi bulunuyor. Yerel saatle 19.30’da (TSİ 14.30) düzenleneceği yazılan etkinliğin Çin’de gerçekleşmesi bekleniyor. Çin’de yapılacak olan tanıtım etkinliğinden sonra küresel tanıtımın da yapılabileceği aktarılıyor.

Find X3 Pro ve X3 modellerinin öne çıkması ve X3 Lite ve X3 Neo’nun geri planda kalabileceği düşünülüyor. Çünkü iddialara göre bu modeller Oppo Reno 5 Pro Plus ve Oppo Reno 5G‘nin yeniden isimlendirilen sürümleri olacak.









Kaynak:shiftdelete.net
 
Üst