Hiç denemedim @durakoglu beyArkadaşlar, Oppo cihazlarınızı güvenli modda açan oldu mu hiç.?
Neden soruyorum; bu kaldırılamayan uygulamaları güvenli mod ortamında kaldırma imkanı olduğunu duydum, var mı deneyen ?
Google de az araştırdım bütün android cihazlarda böyle birşey var, ancak oppo da yapan oldu mu diye merak ettimHiç denemedim @durakoglu bey
Oppo' da olacağını sanmıyorum açıkcasıGoogle de az araştırdım bütün android cihazlarda böyle birşey var, ancak oppo da yapan oldu mu diye merak ettim
aşağıdaki linkte bir şeyler yazmakta lakin huylanmıyorum değilOppo' da olacağını sanmıyorum açıkcası
İnceledim ama , denemeden bişey söylemek mümkün değil maalesef.aşağıdaki linkte bir şeyler yazmakta lakin huylanmıyorum değil
![]()
Fabrika Ayarları - Format Atma, Sıfırlama ve Optimizasyon İpuçları
Cep telefonu, tablet ve diğer elektronik cihazlarınız için format atma, sıfırlama ve optimizasyon ipuçlarını detayları ile öğrenin.www.fabrikaayarlari.com
Güvenli modda yapmak istediğimiz Chrome yi silmek, eğer bunu yapamıyorsak pek bir önemi yokKendi Oppo cihazım tamirde olduğu için LG 4 telefonumda denedim.Güvenli modda sistem apkları siliniyor.Oppo da gelsin deneyeceğim.Ayrıca soru işareti olmasın Lg telefonumda Rootsuz.
Düzeltme yapıyorum.Google ye ait sistem uygulamaları yine kaldırılmıyor.Sadece üreticinin sistem apkları siliniyor...
Zaten gömülü planları kaldırabileceğini sanmıyorum.