• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım oppo reno 3 arka kapakta kendi kendine oluşan çizikler

Yusufswrn

Taze Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
Reno 3
Oppo reno 3 telefonumun arka tarafında kılıf kulllandığım halde kendi kendine çizikler ve lekeler oluşuyor

Paclifes

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
55
Cihaz
Reno 4
reno4 kullanıyorum aynı sorun bende de var , bir çok telefonda mevcut Şikayetvar sitesinde görebilirsiniz sanırım bu kronik bir sorunu opponun ve servise yönlendirip olumsuz sonuçlar almak dışında çözümleri yok

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Forum puanı
240
Cihaz
A15
reno4 kullanıyorum aynı sorun bende de var , bir çok telefonda mevcut Şikayetvar sitesinde görebilirsiniz sanırım bu kronik bir sorunu opponun ve servise yönlendirip olumsuz sonuçlar almak dışında çözümleri yok
Com tuhaf bu sorunun olusmasi

Upvote 0

Paclifes

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
55
Cihaz
Reno 4
garantiyle bir konusun diyin rezilik bu nasil oluyor cok tanidigimda da bu oluyor filan anlarlar yardimci olurlar
4-5 defa görüştüm garantiye bile yolladım 400 küsür lira ücret talep ettiler bende artık ümidi kestim telefonu elimden çıkarmayı düşünüyorum yenileyip arka kısmını

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Forum puanı
240
Cihaz
A15
4-5 defa görüştüm garantiye bile yolladım 400 küsür lira ücret talep ettiler bende artık ümidi kestim telefonu elimden çıkarmayı düşünüyorum yenileyip arka kısmını
Oppo garanti bazen maalesef sorun cikartaabiliyo garanti kapsiyan birseye ucret istiyorlar bazen garip

Upvote 0

hduman

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
35
Cihaz
Reno 4
Bende de reno4'un arkasında nokta halinde cizikler oluşmuş. Kılıf kullanıyorum, sanırım arkaya tozlar girmiş onlar çizmiş.

Upvote 0