Bişey sorabilir miyim, reno2Z mi reno3 yada pro mu tercih edersiniz.kişiye göre değişir ama performans yada tercihen soruyorum.Yine de isterseniz S10e modeline göz atabilirsiniz.
Evet, benim için de Oppo tercihim. Reno 2Z ve Reno 3 arasında neredeyse fark yok diyebiliriz, Reno 3'e fazladan para vermek yerine Reno 2Z alsanız daha mantıklı diye düşünüyorum. İsterseniz Oppo'nun alt markası Realme'nin Realme 6 Pro modelini alabilirsiniz. Tam bi' f/p cihazı diyebiliriz. Realme istemiyorsanız Reno 2Z ya da Reno 3 Pro almanızı öneririm.Samsung mu, ama şuan bu telefon u bile Samsung enson modeline bile değişmem. Parmak hızı algılama Samsung'da çok yavaş. Teşekkür ederim yinede ilginize.bana göre artıları oppo nun Samsung'a göre fazla,
Mesajlar birleştirildi:
Bişey sorabilir miyim, reno2Z mi reno3 yada pro mu tercih edersiniz.kişiye göre değişir ama performans yada tercihen soruyorum.
Şuan reno2Z kullanıyorum, reno3pro gereksiz mi durur sizce? Alsam.Evet, benim için de Oppo tercihim. Reno 2Z ve Reno 3 arasında neredeyse fark yok diyebiliriz, Reno 3'e fazladan para vermek yerine Reno 2Z alsanız daha mantıklı diye düşünüyorum. İsterseniz Oppo'nun alt markası Realme'nin Realme 6 Pro modelini alabilirsiniz. Tam bi' f/p cihazı diyebiliriz. Realme istemiyorsanız Reno 2Z ya da Reno 3 Pro almanızı öneririm.
Arada dağlar kadar fark olmasa da ekran yenileme hızı, işlemci, hızlı şarj ve kamera açısında çok da büyük olmasa farklar var. Bu fiyatta bir telefon almayı düşünüyorsanız tercih olarak iPhone 11 de düşünebilirsiniz.Şuan reno2Z kullanıyorum, reno3pro gereksiz mi durur sizce? Alsam.
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için ,şuan düşünüyorum ama söylediklerimizi dikkate alarak karar vereceğim ,ama oppo hariç bişey düşünmüyorum.Arada dağlar kadar fark olmasa da ekran yenileme hızı, işlemci, hızlı şarj ve kamera açısında çok da büyük olmasa farklar var. Bu fiyatta bir telefon almayı düşünüyorsanız tercih olarak iPhone 11 de düşünebilirsiniz.
One Plus 8 de öneririm.Evet, çünkü en kullanışlı ve rahatlığı bunda buldum.
Teşekkür ederim ama oppo harici düşünmüyorum. İlginize çok teşekkür ederim.One Plus 8 de öneririm.
Tabii vergi yükü yüzünden el yakıyor fiyatlar ama gerçekten iyi telefon.
Rica ederim, karar sizin tabii kiTeşekkür ederim ama oppo harici düşünmüyorum. İlginize çok teşekkür ederim.
Evet biliyorum ama sanki oppo bana daha yakın geliyor gibi.Rica ederim, karar sizin tabii ki
Sadece bilginize, One Plus ve Oppo aynı şirketin alt markaları.