Özellikler kısmını okuyunuz, yada ekran görüntüsü atarmısınız özellikler kısmının.slm arkadaşlar dün akşam telefona bi baktım reno 4 için ColorOS 7.2 CPH2113_11_A.28 diye güncelleme gelmiş içeriği nedir ? yada yükleyen oldu mu ? yazarsa sevinirim.reno 4 lite a gelen android 11 güncellemesi baş ağrıtı onun gibi olmasın
Kardeş 11 varken mi geldi bu güncelleme tam anlayamadım resim atabilirsiniz.slm arkadaşlar dün akşam telefona bi baktım reno 4 için ColorOS 7.2 CPH2113_11_A.28 diye güncelleme gelmiş içeriği nedir ? yada yükleyen oldu mu ? yazarsa sevinirim.reno 4 lite a gelen android 11 güncellemesi baş ağrıtı onun gibi olmasın
Sizede mi geldiKardeş 11 varken mi geldi bu güncelleme tam anlayamadım resim atabilirsiniz.
Özellkler kısmını okuyunuz yada ekran görüntüsü atarmısınızSizede mi geldi
Yok bana gelmedi reno 4 lite var bende sorma nedenim wilt rift sorunu vardı onun için gelmiş olabilir diye düşündüm.Sizede mi geldi
Mesajlar birleştirildi:
Özellkler kısmını okuyunuz yada ekran görüntüsü atarmısınız
Net açıklama yapmadığı için bende öyle düşündüm oyun düzeltmek için dyen, ekran görüntüsü atarsa anlayacağız ne olduğunuYok bana gelmedi reno 4 lite var bende sorma nedenim wilt rift sorunu vardı onun için gelmiş olabilir diye düşündüm.
Yani bu resim atabilirse iyi olurdu en azından. İnternet te baktimda güncelleme ile ilgili henüz bişey bulamadım.Net açıklama yapmadığı için bende öyle düşündüm oyun düzeltmek için dyen, ekran görüntüsü atarsa anlayacağız ne olduğunu
Android 10 telefonun şuan herhalde.. gelen güncelleme boyutu 2-4gb arasında ise kesin 11 dir.. güncelle gitsin sorun olmaz lite ile normal 4 aşırı farklı şeyler aynı güncelleme gelmiyor sonuçtaslm arkadaşlar dün akşam telefona bi baktım reno 4 için ColorOS 7.2 CPH2113_11_A.28 diye güncelleme gelmiş içeriği nedir ? yada yükleyen oldu mu ? yazarsa sevinirim.reno 4 lite a gelen android 11 güncellemesi baş ağrıtı onun gibi olmasın
Özellikler kısmını okuyunuz, yada ekran görüntüsü atarmısınız özellikler kısmının.
Resim ekledim aynen nedir bilgisi olan bu reno 4 yalnız lite olan model değilKardeş 11 varken mi geldi bu güncelleme tam anlayamadım resim atabilirsiniz.