• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Oppo reno 4 lite wild rift

Asylwer

Taze Üye
Üye
Sayın yöneticiler ve yetkililer öncelikle şikayetçi olduğum birkaç durumdan dolayı sırf bu yüzden üyelik açıp bu konuyu paylaşma gereği duydum bakın senelerdir beklenen ve günlerdirde güncelleme beklenen oppo serisine güncellemeler yavaş yavaş geliyor çok güzel bunda hem fikiriz fakat şunu anlamış değilim insanlar sorunlarını dile getirdiklerinde sürekli ''biz oppo değiliz oppo türkiye de değiliz oppoda da çalışmıyoruz'' diyorsunuz bakın herşeye saygı duyuyoruz tamam ama sizin tam olarak göreviniz nedir ? ben zaten youtubede de gerekli cevapları daha net bi şekilde alıyorum burası ford focus kullananlar derneği sizde bu sayfanın adminlerimisiniz ?
olay nedir yani hep aynı cümleleri söyleyip duruyorsunuz siz bu bilgileri yabancı kaynaklardan ve opponun yerel sitelerinden takip edip bizi bilgilendirmeniz gerekmiyormu ? oppo forum diye giriyoruz çözüm yok tamam onda hem fikiriz ama çözüme dair bi fikir bile yok önce siz insanlardan ne beklediğinizi düşünün daha sonra sizin insanlara ne şekilde yaklaştığınızı düşünün biz sizin görevlerinizi sorumluluklarınızı zaten biliyoruz.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Bu forum OPPO'yu övme, sevme, yüceltme, tapma forumu değil. Bu markayı kullanan kullanıcıların sorunlarını dile getirme, çözüm bulma fırsatı oluşturma, yüksek çoğunluk oluşturarak bir topluluk olma, topluluk olarak sesinizi OPPO Türkiye şirketine duyurma şansı vs. ortamı burası.
  1. Forum yönetim ekibinde bir kişi bile OPPO Türkiye'de çalışan birisi değil. Yani şirkette yetkili kimse aramızda değil. Ha, gizli bir isimle üye olup aramızda olma ihtimalleri var mı? %5 bile olsa var, ihtimal ihtimaldir. Bilemeyiz.
  2. Güncellemeleri biz vermiyoruz, OPPO Türkiye de vermiyor, OPPO Global yayınlıyor. Bu sebeple OPPO Türkiye'nin eksik kalıp saçma sapan yorumlarla olayı geçiştirmeye çalışmasıyla biz müzdarip olup tüm küfürü biz yiyoruz. Güncellemeleri biz vermediğimiz için tarih vermemiz İMKANSIZ. Üstüne üstlük güncellemeyi OPPO Türkiye'nin bile kontrol edemediği yerde.
  3. Bu forumda "herhangi bir markayı yerme, aşağılama, küçük düşürme" ne kadar yasaksa, şakşakçılık yapmak da o kadar yasak. Akıl ve mantık çerçevesinde, saygılı ve seviyeli kötü eleştiriler, iyi eleştiriler serbest.
  4. Şahsi olarak işimden ötürü teknik bilgiler ile foruma yardımcı olmaya çalışıyorum. İnsanları hiçbir şey bilmiyorsun gibi yargılarla yaklaşmayın.
  5. Sabırlı olmayı öğrenin.
  6. BURASI RESMİ OPPO TÜRKİYE SİTESİ DEĞİL, FAN VE YARDIMLAŞMA FORUMU
  7. BURASI RESMİ OPPO TÜRKİYE SİTESİ DEĞİL, FAN VE YARDIMLAŞMA FORUMU
  8. BURASI RESMİ OPPO TÜRKİYE SİTESİ DEĞİL, FAN VE YARDIMLAŞMA FORUMU
  9. BURASI RESMİ OPPO TÜRKİYE SİTESİ DEĞİL, FAN VE YARDIMLAŞMA FORUMU
  10. BURASI RESMİ OPPO TÜRKİYE SİTESİ DEĞİL, FAN VE YARDIMLAŞMA FORUMU

Upvote 0

Asylwer

Taze Üye
Üye
Peki asıl amacınız olan şeyi siz nekadar yapmaya çalışıyorsunuz ? mesela sorunlarımızı tartışıp oppoya duyurma şansı ? yahu oppoya yada riot games'e mail atsam zaten cevap veriyolar ? sizin bu tavrınız hoş değil herkese karşı copy paste copy paste biraz özgün olmanızı öneriyorum

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Peki asıl amacınız olan şeyi siz nekadar yapmaya çalışıyorsunuz ? mesela sorunlarımızı tartışıp oppoya duyurma şansı ? yahu oppoya yada riot games'e mail atsam zaten cevap veriyolar ? sizin bu tavrınız hoş değil herkese karşı copy paste copy paste biraz özgün olmanızı öneriyorum
Asıl amacı olan şeyi yapıyoruz zaten, "hakkımızda" olan kısmı oludunuz mu. Yapabileceğimiz dahilindekileri zaten yapıyoruz , harici olaylar ise Oppo Global'ın çözeceği işler olduğu için müdahale şansımız yok maalesef, gerekli çaba ve uğraş sarfediliyor emin olabilirsiniz.
Mesajlar birleştirildi:

Asıl amacı olan şeyi yapıyoruz zaten, "hakkımızda" olan kısmı oludunuz mu. Yapabileceğimiz dahilindekileri zaten yapıyoruz , harici olaylar ise Oppo Global'ın çözeceği işler olduğu için müdahale şansımız yok maalesef, gerekli çaba ve uğraş sarfediliyor emin olabilirsiniz.
Daha özgün olmakdan kastınız, eğer oyun yada telefon güncelleme yayınlamaksa bu özgün olmak değil maalesef, sizi anlıyorum bazı çözümlere varamadığınız için ister istemez burada öfkenizi beyan ediyorsunuz merak etmeyin biz herşeyin farkında ve takipçısıyız, oppo nun zamanla bu dağıtım politikası değiştikçe herşey daha güzel olacaktır, iyi forumlar.

Upvote 0

Asylwer

Taze Üye
Üye
Daha özgün olmaktan kastım oyun yada telefon güncellemesi yayınlamak değil size karşı sorulan sorulara robot gibi copy paste yapıp cevap vermeniz ayrıyeten bazı çözümlere varamayıp öfkemi beyan etmek gibi bir niyetimde yok fakat siz öfkelenmiş gibisiniz hem noktalama işareti yapıp hemde kelime hatası yaparak

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Daha özgün olmaktan kastım oyun yada telefon güncellemesi yayınlamak değil size karşı sorulan sorulara robot gibi copy paste yapıp cevap vermeniz ayrıyeten bazı çözümlere varamayıp öfkemi beyan etmek gibi bir niyetimde yok fakat siz öfkelenmiş gibisiniz hem noktalama işareti yapıp hemde kelime hatası yaparak
Bu cevapların bazıları sizden önce çözüme ulaştığı için konulardan alıntı yapılıyor, sonuçta bir çok kullanıcı var ayrıca sizin gibi hemen cevap bekleyen,haliyle kelime yanlışları yada imla kuralları hata olabilir.siz okuduğunuzu anlayın yeterli.

Upvote 0

asK

Retired at 2022
Emekli
  1. Bizim görevimiz sen bu yazıyı yazabil diye forumu ayakta tutmak
  2. Herkese aynı cevap veriliyorsa orada önce "neden herkese cevap aynı" diye sorduğunuzda gidip konulara bakın. Sürekli sürekli defalarca aynı konular açıldığında olan durum ortada.
  3. Size her yaptığımız işi afişe etme gibi bir zorunluluğumuz yok. Gerekli mercilere gerekli durumlarda ulaşılabiliyor zaten, öyle bahsettiğiniz gibi yok mail attım bana da cevap veriyorlar gibi bir durum değil merak etmeyin.
  4. YouTube'da gerekli cevapları alıyorsan zaten bu forumu kullanmana gerek yok, forumu kullanmana gerek olmadığı için de buradaki insanları yargılama hakkın hiç yok. Forumu hakkıyla kullananlar, gerçekten burada çözüm arayanlar yargılayabilir bizleri.

Upvote 0

Asylwer

Taze Üye
Üye
Birçok sayfada birçok forumlarda yöneticilik yaptım fakat senin kadar saygısızını ilk defa gördüm sen bu yazıyı yazabil diye nedir ya :)) ben her halükarda yazabilirim zaten ayrıyeten konulara yazdığınız cevaplar birçok konunun olmasından kaynaklı olduğunu söylüyorsunuzda benim şikayetçi olduğum durum hep aynı şeyleri söylemeniz ve söylediğiniz şeyin ne güncelleme ile ne oppo ile alakası var yok biz oppoyu övme tapma sayfası değiliz şu değiliz bu değiliz biz oppo bişey soruyoruz biz oppo türkiye değiliz oppo ya çalışmıyoruz ya aradığımız cevap bu değil ki ? hahaha bide maddeler halinde yazmaya çalışmış bu forumu zaten kullanmak için değil sizlere cevap vermek için yazdım merak etmeyin sizlerin edindiği bilgileri 5 yaşındaki çocuk riot gamese mail atıp sorunu öğreniyor bilgi ediniyor herneyse bukadar yeterli olucaktır sanırım. umarım sizde biraz kendinizi geliştirip insanlara daha faydalı nasıl içerik üretebilir ve daha kolay nasıl sorunlarla başa çıkabiliriz bunu öğrenirsiniz.

Upvote 0