oppo reno 4 lite kullanıyorum telefonu sıfırladım ve tekrar açtığımda menü kayboldu ana ekranda ekranı üste kaydırdığımda gelen menü şuan hiç bir şekilde açamıyorum bunu nasıl düzeltecegim lütfen yardımcı olurmusunuz
Ekran göruntusunu atinizda anladim sorunu efendim simdi...ekran görüntusu atılacak bir şey yok ekranı bu şekilde yukarı kaldırdigimda açılan menü şimdi açılmıyor sıfırladıktan sonra
Merhabalaroppo reno 4 lite kullanıyorum telefonu sıfırladım ve tekrar açtığımda menü kayboldu ana ekranda ekranı üste kaydırdığımda gelen menü şuan hiç bir şekilde açamıyorum bunu nasıl düzeltecegim lütfen yardımcı olurmusunuz
ekran görüntusu atılacak bir şey yok ekranı bu şekilde yukarı kaldırdigimda açılan menü şimdi açılmıyor sıfırladıktan sonraMerhabalar
efendim ekran göruntusu atabilirmisiniz?
Ekran göruntusunu atinizda anladim sorunu efendim simdi yapmaniz gerek sey anlatacagim.ekran görüntusu atılacak bir şey yok ekranı bu şekilde yukarı kaldırdigimda açılan menü şimdi açılmıyor sıfırladıktan sonra
allah razı olsun cidden hiç aklıma gelmezdi çok teşekkür ederim iyi çalışmalarEkran göruntusunu atinizda anladim sorunu efendim simdi yapmaniz gerek sey anlatacagim.
Ayarlar>ana ekran ve duvar kagidi>ana ekran modu>cekmece modu.
buyukarda belirtim seyleri adim adim yaptinizda sorun cözulucektir.
Rica ederim efendim sorununuzun cözulmesine sevindim.allah razı olsun cidden hiç aklıma gelmezdi çok teşekkür ederim iyi çalışmalar