Ayarlar > Ek Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Tüm verilerimi sil > Sadece sistem ayarlarını sıfırla.Hayır hiç bir ibare çıkmıyor nasıl bu ekrana geldi bilmiyorum
Üstüne basılı tutup bir ibare çıkıyor mu?Kaç ay oldu bir türlü çözemedim ekrandan çıkmıyor nasıl kapanacak bilmiyorum lütfen yardım edin
Hayır hiç bir ibare çıkmıyor nasıl bu ekrana geldi bilmiyorumÜstüne basılı tutup bir ibare çıkıyor mu?
Ayarlar > Ek Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Tüm verilerimi sil > Sadece sistem ayarlarını sıfırla.Hayır hiç bir ibare çıkmıyor nasıl bu ekrana geldi bilmiyorum
Tüm verilerimi sil dedikten sonra sadece sistem ayarlarını sıfırla seçeneği çıkmıyorAyarlar > Ek Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Tüm verilerimi sil > Sadece sistem ayarlarını sıfırla.
Dener misiniz lütfen .
Ekran görüntüsü atarmısınız lütfenTüm verilerimi sil dedikten sonra sadece sistem ayarlarını sıfırla seçeneği çıkmıyor
Tmm şükür yaptım oldu çok sağolun. Birde tiktoka YouTube girince donup ana ekrana atıyor bunun sebebi nedir sizce ??Ekran görüntüsü atarmısınız lütfen
O uygulamaların çnbelleği verilerini silin yeniden giriş yapın. Uygulama nın üstüne basılı tutup i harfine basın oradan saklama alanı kullanımdan önbelleği verileri siliniz.Tmm şükür yaptım oldu çok sağolun. Birde tiktoka YouTube girince donup ana ekrana atıyor bunun sebebi nedir sizce ??