• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Oppo Reno 4 şarj, batarya sorunu

Supermatic

Yeni Üye
Üye
Oppo reno 4'ün bataryasının kısa gitmesi problemleri hala devam ediyor mu? Bazı arkadaşlar gece %10 şarj tüketiyor demiş bu sorunla karşılaşan var mı?

evolution55

Yeni Üye
Üye
arka planda çalışan uygulamalara göre değişiyor bence, örneğin dün gece bataryayı full yaptım, arka plan uygulamalarını kapadım, sabah uyandığımda batarya %100'dü. arada geçen süre tam 8 saat.

Upvote 0

Supermatic

Yeni Üye
Üye
arka planda çalışan uygulamalara göre değişiyor bence, örneğin dün gece bataryayı full yaptım, arka plan uygulamalarını kapadım, sabah uyandığımda batarya %100'dü. arada geçen süre tam 8 saat.
Vallahi ilginç. İnan olun isterseniz siz de gidip bakın bazı forumlara,mesela epey.comdan oppo reno 4 modeline gelin, baya kişi şikayetçi batarya mevzusundan. Ama cevabınız için sağ olun teşekkürler.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Vallahi ilginç. İnan olun isterseniz siz de gidip bakın bazı forumlara,mesela epey.comdan oppo reno 4 modeline gelin, baya kişi şikayetçi batarya mevzusundan. Ama cevabınız için sağ olun teşekkürler.
Rica ederim , kullanıma da bağlı pil olayı.
Mesajlar birleştirildi:

Reno 4lite bahsediyorsunuz değil mi.

Upvote 0