Sonunda geldi arkadaşlar.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 30 Tem 2021 #3 G3ktu adlı kullanıcıdan Alıntı: Sonunda geldi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun bugün dağıtım günü sanırım a9 2020 yede geldi.
G3ktu adlı kullanıcıdan Alıntı: Sonunda geldi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun bugün dağıtım günü sanırım a9 2020 yede geldi.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 30 Tem 2021 #4 Tartışma - Reno2z ColorOS11 sonrası oluşan sorunları burada paylaşıp çözelim Arkadaşlar Reno2z ColorOS11 güncelleme sonrası oluşan sorunları paylaşalım çözüm yollarını burada bulalım. www.oppoturkiye.org Lütfen buradan devam edelim
Tartışma - Reno2z ColorOS11 sonrası oluşan sorunları burada paylaşıp çözelim Arkadaşlar Reno2z ColorOS11 güncelleme sonrası oluşan sorunları paylaşalım çözüm yollarını burada bulalım. www.oppoturkiye.org Lütfen buradan devam edelim
G G3ktu Yeni Üye Üye 30 Tem 2021 #5 sarslan adlı kullanıcıdan Alıntı: Sürümün neydi kardeşim 47-48-49 hangisiydi hatırlıyormusun ? Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyorum ne yazık ki:/
sarslan adlı kullanıcıdan Alıntı: Sürümün neydi kardeşim 47-48-49 hangisiydi hatırlıyormusun ? Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyorum ne yazık ki:/