Aynı sıkıntı bende de var parmak izi okuyucuyu kapattıgimda sıkıntı olmuyor fakat parmak izi okuyucu yu açtığımda telefon yeniden başlatılıyor büyük ihtimalle servise göndericem eksik yazılım olmalıöncellikle merhabalar
coloros 6 güncellemesinden sonra telefonum kilit ekranında kapanıyor açılıyor ve bu sürekli tekrar ediyor bu durumu nasıl çözebilirim ve benle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmı yoksa dede bende olan bir durum mu
ben de kapadım da düzelme olmadı ben de en son çare garantiye yollayacamAynı sıkıntı bende de var parmak izi okuyucuyu kapattıgimda sıkıntı olmuyor fakat parmak izi okuyucu yu açtığımda telefon yeniden başlatılıyor büyük ihtimalle servise göndericem eksik yazılım olmalı
Direk şifreli kilitlemelerin hepsini kaldırmayı dene istersen garantiye gönderene kadar idare edebilirsin belki bende sadece parmak izi okuyucusunda oluyor şuan kapalı ve sıkıntı olmuyor.ben de kapadım da düzelme olmadı ben de en son çare garantiye yollayacam
aynı sorun bende de var. Sorunu çözdüyseniz yardımcı olabilir misiniz?öncellikle merhabalar
coloros 6 güncellemesinden sonra telefonum kilit ekranında kapanıyor açılıyor ve bu sürekli tekrar ediyor bu durumu nasıl çözebilirim ve benle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmı yoksa dede bende olan bir durum mu
merhabalar,Aynı sıkıntı bende de var parmak izi okuyucuyu kapattıgimda sıkıntı olmuyor fakat parmak izi okuyucu yu açtığımda telefon yeniden başlatılıyor büyük ihtimalle servise göndericem eksik yazılım olmalı
sorunun nedenini buldum ekran kilitlendikten sonra siyah ekranda saat uygulaması ve parmak izi okuyucu simgesi olunca telefon kapanıyor eğer bunları kapatırsanız bir sıkıntı olmuyor eksik yazılımdan kaynaklanıyor olabilir ben böyle çözdüm ama garantiye göstermekte fayda varaynı sorun bende de var. Sorunu çözdüyseniz yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler...
ikisini de kullanmıyorum ama kapanıyor. Telefonu sıfırladım tekrardan eger yarına kadar yine yaparsa vereceğim servisesorunun nedenini buldum ekran kilitlendikten sonra siyah ekranda saat uygulaması ve parmak izi okuyucu simgesi olunca telefon kapanıyor eğer bunları kapatırsanız bir sıkıntı olmuyor eksik yazılımdan kaynaklanıyor olabilir ben böyle çözdüm ama garantiye göstermekte fayda var
ikisini de kullanmıyorum ama kapanıyor. Telefonu sıfırladım tekrardan eger yarına kadar yine yaparsa vereceğim servise
saat uygulamasını aktif ettim dediğiniz gibi kapanıyor. Siz servise felan yolladınız mı? parmak okuyucu ve saat uygulamasını kapattığınızda tekrardan kapatma sorunu oluştu mu?sorunun nedenini buldum ekran kilitlendikten sonra siyah ekranda saat uygulaması ve parmak izi okuyucu simgesi olunca telefon kapanıyor eğer bunları kapatırsanız bir sıkıntı olmuyor eksik yazılımdan kaynaklanıyor olabilir ben böyle çözdüm ama garantiye göstermekte fayda var