Nasıl atacağım? Veya böyle bir şey var mı xioamiler gibi kolayca eu rom atabilir myiiz? Sadece merak ettim bildiğim kadarıyla oppolarda güvenlik için bunu kapatmışlar ve zaten romda bulunmuyor.
Aslında kendi sorunuza kendiniz cevap veriyorsunuz “Oppolarda güvenlik için bunu kapatmışlar ve zaten romda bulunmuyor” işte cevabınız kısaca atamazsınız maalesef.Nasıl atacağım? Veya böyle bir şey var mı xioamiler gibi kolayca eu rom atabilir myiiz? Sadece merak ettim bildiğim kadarıyla oppolarda güvenlik için bunu kapatmışlar ve zaten romda bulunmuyor.
Zaten cevabı kendiniz vermişsiniz. Oppo cihazlarda Bootloader açılamaz.Nasıl atacağım? Veya böyle bir şey var mı xioamiler gibi kolayca eu rom atabilir myiiz? Sadece merak ettim bildiğim kadarıyla oppolarda güvenlik için bunu kapatmışlar ve zaten romda bulunmuyor.