TA1AVG Yeni Üye Üye 7 Eyl 2021 #1 Telefonum Reno 4. halihazırda kullandığım kablonun usb kısmı soyuldu. Yenisini alacağım fakat orijinal olsun istiyorum
Telefonum Reno 4. halihazırda kullandığım kablonun usb kısmı soyuldu. Yenisini alacağım fakat orijinal olsun istiyorum
Çözüm Elif 7 Eyl 2021 TA1AVG adlı kullanıcıdan Alıntı: Telefonum Reno 4. halihazırda kullandığım kablonun usb kısmı soyuldu. Yenisini alacağım fakat orijinal olsun istiyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar; Buradan telefonunuzun modelini seçip orjinal şekilde temin...
TA1AVG adlı kullanıcıdan Alıntı: Telefonum Reno 4. halihazırda kullandığım kablonun usb kısmı soyuldu. Yenisini alacağım fakat orijinal olsun istiyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar; Buradan telefonunuzun modelini seçip orjinal şekilde temin...
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 7 Eyl 2021 #2 TA1AVG adlı kullanıcıdan Alıntı: Telefonum Reno 4. halihazırda kullandığım kablonun usb kısmı soyuldu. Yenisini alacağım fakat orijinal olsun istiyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar; Buradan telefonunuzun modelini seçip orjinal şekilde temin edebilirsiniz. Oppo müşteri hizmetleri çağrı merkezi arayarak size nasıl temin edeceğiniz konusunda yardımcı olacaklardır. Oppo müşteri hizmetleri; 08504336776 OPPO Yedek Parça Fiyatları | OPPO Türkiye Onarım için ne kadar ödeyeceğinizi yada yedek parça fiyatlarını inceleyin. support.oppo.com Upvote 0 Çözüm
TA1AVG adlı kullanıcıdan Alıntı: Telefonum Reno 4. halihazırda kullandığım kablonun usb kısmı soyuldu. Yenisini alacağım fakat orijinal olsun istiyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar; Buradan telefonunuzun modelini seçip orjinal şekilde temin edebilirsiniz. Oppo müşteri hizmetleri çağrı merkezi arayarak size nasıl temin edeceğiniz konusunda yardımcı olacaklardır. Oppo müşteri hizmetleri; 08504336776 OPPO Yedek Parça Fiyatları | OPPO Türkiye Onarım için ne kadar ödeyeceğinizi yada yedek parça fiyatlarını inceleyin. support.oppo.com