A adela Saygıdeğer Üye Üye 1 Ara 2021 #1 Oppo reno3pro gece 12 de şarzı fulledim. Bugün telefonu doğru dürüst elime almadım . Şuan şarz %46 bu normal değil. Neler yapılması gerek?
Oppo reno3pro gece 12 de şarzı fulledim. Bugün telefonu doğru dürüst elime almadım . Şuan şarz %46 bu normal değil. Neler yapılması gerek?
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 4 Ara 2021 #11 adela adlı kullanıcıdan Alıntı: Pili OPTIMİZE yaptığımda %100 olmuyor. 95 de. Kalıyor.. Normali böylemi? Genişletmek için tıkla ... Oppo hesabınıza giriş yapın 100 olacaktır. Ayarlar kısmında arama barının altındaki yerden giiriş yapın ilk defa yapıyorsanız hesap oluşturun 100 olacaktır sonrasında. Ekteki alandan hesabınızı oluşturunuz. Ekli dosyalar IMG_20211204_120500.jpg 260.6 KB · Görüntüleme: 55 Upvote 0
adela adlı kullanıcıdan Alıntı: Pili OPTIMİZE yaptığımda %100 olmuyor. 95 de. Kalıyor.. Normali böylemi? Genişletmek için tıkla ... Oppo hesabınıza giriş yapın 100 olacaktır. Ayarlar kısmında arama barının altındaki yerden giiriş yapın ilk defa yapıyorsanız hesap oluşturun 100 olacaktır sonrasında. Ekteki alandan hesabınızı oluşturunuz.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 4 Ara 2021 #13 adela adlı kullanıcıdan Alıntı: Evet dediğinizi yapınca oldu Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Upvote 0
adela adlı kullanıcıdan Alıntı: Evet dediğinizi yapınca oldu Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim