PUBG Mobile'i APK olarak indirdiyseniz bile dosyalarda değişiklik yapılmış olabilir. Play Store ve PUBG Mobile Gift Box uygulaması dışında indirme yapmanızı tavsiye etmiyorum.Telefon yoneticisi pubg icin virus uyarisi verdi bende temizle dedim silindi suan neden vermis olabilirki
Config yapmistim 60 fps olsun diye dosyalarda sıkınti cikti galibaPUBG Mobile'i APK olarak indirdiyseniz bile dosyalarda değişiklik yapılmış olabilir. Play Store ve PUBG Mobile Gift Box uygulaması dışında indirme yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Birde Kaspersky Antivirüs veya ESET Antivirüs ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. Telefon Yöneticisi uygulaması Avast kullandığı için ben pek sonuçlara güvenmiyorum.
Sadece avast değil avira da varPUBG Mobile'i APK olarak indirdiyseniz bile dosyalarda değişiklik yapılmış olabilir. Play Store ve PUBG Mobile Gift Box uygulaması dışında indirme yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Birde Kaspersky Antivirüs veya ESET Antivirüs ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. Telefon Yöneticisi uygulaması Avast kullandığı için ben pek sonuçlara güvenmiyorum.
Avira'yı yeni gördüm bilmiyordum, teşekkürler.
Hangisi daha iyi avirami avastmi ona gore kullanicamSadece avast değil avira da var
Avast'ı ben sevmiyorum doğru sonuçlar vermiyor bence, o yüzden geriye tek seçenek Avira kalıyor.Mesajlar birleştirildi:
Hangisi daha iyi avirami avastmi ona gore kullanicam
Avast'ı ben biliyordum ama Avira'yı ilk kez duydum. Bana göre Kaspersky ve Malwarebytes seçenekleri olmalıydı.McAfee,malwarebytes tabanli tarama yapsaydı güzel olurdu. ilk defa duydum Avira ve Avast'ı.