Oppo akıllı telefonum var internette oppo realme akıllı saat diyor realme oppo ile uyumlu çalışır mı?
Çalışır diye düşünüyorum, opponun alt markası çünkü.Oppo akıllı telefonum var internette oppo realme akıllı saat diyor realme oppo ile uyumlu çalışır mı?
Akıllı saatlerin işletim sistemleri ile uyumluluğu vardır. Yani cihazın desteklediği android sistemine uyumlu olup olmadığına bakılır. Realme akıllı saatleri de android işletim sistemi ile uyumludur.Oppo akıllı telefonum var internette oppo realme akıllı saat diyor realme oppo ile uyumlu çalışır mı?
Her akıllı saat Android ve Android telefonlarla çalışıyor ama verimliliği açısından sıkıntılar çıkabiliyor nasıl, mesela saatin sunduğu bazı özellikler birbirine aynı işletim sistemini kullanmıyorsa bazı özelliklerinden faydalanamıyor maalesef yada çalışmıyor bazı özellikleri uyum sağlayamadığı için.Akıllı saatlerin işletim sistemleri ile uyumluluğu vardır. Yani cihazın desteklediği android sistemine uyumlu olup olmadığına bakılır. Realme akıllı saatleri de android işletim sistemi ile uyumludur.