Realme sonunda andorid 11 Gönderdi

birkullanıcı

Yeni Üye
Üye
Mesajlar
28
Çözümler
1
Puanları
0
Cihaz
Realme
Arkadaşlar müjde 7 pro andorid 11 aldı yavaş yavaş tüm modellere gelicek geç oldu ama sorun olmaması dileğiyle
Öncelikle hayırlı olsun. Bazı İtalyan, İspanyol ve Hintli kullanıcılardan sistemin genel olarak yavaşlaması, şarj hızının yavaşlaması ve daha hızlı şarj tükenimi gibi şikayetler gelmişti Nisan ayından itibaren sunulan güncellemede. Muhtemelen bu sorunları çözmek için güncelleme gecikti. Sen şuanda bu veya benzer sorunları yaşadın mı? Kamera performansı nasıl değişti? vb. Güncelleme sonrası deneyimini paylaşırsan pek çok kişi için faydalı olabilir.
 

YusfarsLn10

Taze Üye
Üye
Mesajlar
7
Puanları
0
Cihaz
Realme
vallahi bir güncelleme gelecek... günde en az 20 defa kontrol ediyorum, ha belki gelmiştir diye.
 

birkullanıcı

Yeni Üye
Üye
Mesajlar
28
Çözümler
1
Puanları
0
Cihaz
Realme
Bugün bana da geldi android 11 güncellemesi. Şimdilik animasyonlarda ve uygulama açılışında yavaşlık dışında bir problem görmedim.
 

birkullanıcı

Yeni Üye
Üye
Mesajlar
28
Çözümler
1
Puanları
0
Cihaz
Realme
Sizin model nedir? Bana güncelleme daha gelmedi. Geldiğinde geçmeyi önerir misiniz.
7 pro cihazım. Ben şahsi fikrim olarak güncelleme gelince yapmanızı öneririm. Realme hindistan destek hesabından güncelleme sonrası 3 güne kadar sistem kendisini arka planda optimize etmeye devam eder bilgisi okudum. Bu sürede telefonda yavaşlık ve ufak takılmalar normalmiş. Bu durumların yaşanacağını göz önünde bulundurarak güncellemeyi yapabilirsiniz. Güncelleme sonrası oluşabilecek etkiler tüm telefonlar için geçerli. Yani bundan kaçış yok. En nihayetinde güncelleme kararı kişiye ait.
 

burakoz02

Taze Üye
Üye
Mesajlar
4
Puanları
0
Cihaz
Realme
Arkadaşlar realme 6 pro android 11 geldi ama Realme insanı bezdiriyor. Normalde kolaylaştırıcı araçlarda Assistive ball özelliği olması lazım ama yok. En üst simgelerde yumuşak top diye assitive ball koymuşlar, açtığımdan beri kapatamıyorum, simge kayboldu. Deli oldum arkadaş bu kadar amatörlük olmaz. Telefon ekranında beyaz bir assitive ball var gitmiyor bu gidişle telefonu sıfırlayacağım çünkü çok rahatsız edici.
 
Üst