• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Tartışma Realme Türkiye'den yerli üretim müjdesi!

laborant12717

Profesör
Aktif Üye
Nasıl tabiki verecek eee bize neden vermiyor bırakın betayi ben gama ya bile razıyım benim telefonda her türlü denesinler.. ahhh ahhh:(

EmreAlc

Yazar Üye
Üye
Ne buldularsa artık Türkiye'de elin adamı durduk yere bu tarz hamleler yapmaz sizde takdir edersiniz..
Keşke provoke etme eğiliminde insanlar olmasa. SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI üstüne alınan alınabilir!
Mesajlar birleştirildi:

Nasıl tabiki verecek eee bize neden vermiyor bırakın betayi ben gama ya bile razıyım benim telefonda her türlü denesinler.. ahhh ahhh:(
Tek amacınız provoke etmek mi? Belki bilmiyorsunuz dur ama Xiaomi en sık güncelleme verenler arasında gözüküyor fakat MIUI arayüzünde hatalar dolu yeni güncelleme ile birini düzeltirken diğerini bozuyor. Bilinçsiz bir şekilde konuşmalar olmasa keşke. Android 12 1,5 2 ay ön
Mesajlar birleştirildi:

Tek amacınız provoke etmek mi? Belki bilmiyorsunuz dur ama Xiaomi en sık güncelleme verenler arasında gözüküyor fakat MIUI arayüzünde hatalar dolu yeni güncelleme ile birini düzeltirken diğerini bozuyor. Bilinçsiz bir şekilde konuşmalar olmasa keşke. Android 12 1,5 2 ay ön

Son düzenleme: