• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Reno 10x Zoom için ColorOS 7 yayınlandı

burkan11

Yeni Üye
Üye
Geç gelmesi bir yerde iyi bişey . Örneğin Apple cihazlara geçen hafta güncelleme geldi. Bir seri numarasının mobil hatta girişi kapandı . Yeniden servise giderek ücretli yazılım yüklettiler. Düşünsenize bir hatalı güncelleme markayı tamamen hurdalık haline getirebilir. Yazılım konusunda en fazla beklenti kararlılıktır. Kimse hata veren , şarj yiyen , ısınan bir cihaza yazılımın sebep olması tahammül edilemez.

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Şöyle birşeyle sorun yaşıyorum bende belki sorun denemez ama benim için sorun örneğin cevapsız bir çağrım var ben duymadım ekran kapalıyken ekranda bildirim gözükmüyor ekranı uyandırmak gerek yani kapalı ekran saatinin yanında bildirim simgesi yok ekranı uyandirinca bildirim gözüküyor doğal olarak bu konuda bilgi sahibi olan varmıdır acaba

W

wittroc

Guest
Cihangir beyin attığı resimlere nereden bakabiliriz? Biraz acemesiyiz forumun :)

Bu başlıkta bulunuyor hocam. 13. sayfada olması lazım. Aşağıdan sayfayı seçebilirsiniz.

trcellchuck

Saygıdeğer Üye
Üye

Bu başlıkta bulunuyor hocam. 13. sayfada olması lazım. Aşağıdan sayfayı seçebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Bısmarck

Taze Üye
Üye
Screenshot_2020-06-25-13-14-15-96.png

Mesajlar birleştirildi:

şöyle bir şey var oppo sitesinde bu güncellemeyi almadım ben dün gelmiş ama ayarlar kısmında göstermiyor bilginiz var mı

yiitgven7x

.
Aktif Üye
Yazılım güncellemesinde sıkıntı yaşayanlar var. Bunun sebebi 1 gün önce ColorOS ekibinin sunucularında sıkıntı çıkması. Zamanla düzeltiliyor.

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
10X Zoom kullanıcılarına iyi haber!
Yazılım güncellemesini denetleyin, 7.1 güncellemesi geldi. İyi kullanımlar :)