Yeni bir yasa çıkacak bu şirketler için müşteri memnuniyetini önemsemeyen şirketlere yaptırım uygulanacak tarzı şeyler yazıyordu daha yasanın detayları belli değil ama haziran sonunda görürüz bunlar da illa ki düzelir.İnanılmaz...
Yeni bir yasa çıkacak bu şirketler için müşteri memnuniyetini önemsemeyen şirketlere yaptırım uygulanacak tarzı şeyler yazıyordu daha yasanın detayları belli değil ama haziran sonunda görürüz bunlar da illa ki düzelir.İnanılmaz...
Umarım önemli bir değişim olur.Yeni bir yasa çıkacak bu şirketler için müşteri memnuniyetini önemsemeyen şirketlere yaptırım uygulanacak tarzı şeyler yazıyordu daha yasanın detayları belli değil ama haziran sonunda görürüz bunlar da illa ki düzelir.
@renoo2 için kullandığın VPN'nin resmini paylaşabilir misin?Ukrayna vpn ile hallettim ve şuan sorunsuz kullanıyorum valla neden sizlerde olmuyor anlamış değilim açıkçası.Ekli dosyayı görüntüle 259Ekli dosyayı görüntüle 260
@renoo2 için kullandığın VPN'nin resmini paylaşabilir misin?
Sağ olun.Bazı VPNler ile alınmıyor o açıdan sordum.Ekli dosyayı görüntüle 261
Bu vpn i kullanarak bölge ve dilide değiştirerek yaptım. Sadece vpn ile değil bölge seçimi önemli
Theme store ülkemizde kullanabilir olsaydı değiştirebilirdik fontları ama theme store ülkemize kapalı.Şu pil yüzdesini biraz daha büyük karakter yapsalar, açık temalarda gözle seçilmiyor
Hocam konunun linkini atar mısınız?Theme store ülkemizde kullanabilir olsaydı değiştirebilirdik fontları ama theme store ülkemize kapalı.
Forum içinde theme store apksı mevcut deneyebilirsiniz yinede.