K karaefe17 Üyecik Üye 18 Ocak 2023 #1 oppo reno 2 z tema mağazası aktif degil ayarlarda uygulama listesinde var ama uygulama gözükmüyor
T The_Owner12 Yeni Üye Üye 22 Ocak 2023 #2 Bendede aynı sorunu yaşıyorum uygulama listede var ama gözükmüyor ve aktif değil ama uygulama gözüküyor Upvote 0
Bendede aynı sorunu yaşıyorum uygulama listede var ama gözükmüyor ve aktif değil ama uygulama gözüküyor
K karaefe17 Üyecik Üye 24 Ocak 2023 #3 Deryadeniz907 adlı kullanıcıdan Alıntı: Bsg Genişletmek için tıkla ... güzelce cevap yazinsana ne yapmamiz gerekiyor Upvote 0
Deryadeniz907 adlı kullanıcıdan Alıntı: Bsg Genişletmek için tıkla ... güzelce cevap yazinsana ne yapmamiz gerekiyor
D Deryadeniz907 Ordinaryüs Forum Ekibi Uzman Üye 24 Ocak 2023 #4 karaefe17 adlı kullanıcıdan Alıntı: güzelce cevap yazinsana ne yapmamiz gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Şikayet et butonuna basın yönetim gereğini yapıyor zaten Upvote 0
karaefe17 adlı kullanıcıdan Alıntı: güzelce cevap yazinsana ne yapmamiz gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Şikayet et butonuna basın yönetim gereğini yapıyor zaten
oksilado Valhalla Forum Ekibi Aktif Üye 24 Ocak 2023 #5 TEMA - Oppo Tema / Kurulum - Apk - Font - Paylaşımları Burada !! Olmayan konu nedir acaba olmuyor diyorsunuz da videolu anlatım da yapıldı konu secili temanız ana tema gözükmekte şuan video yu gormedim vidoo yu izliyerek yaptım oldu çok teşekkürler www.oppoturkiye.org Bu konuyu inceleyiniz Upvote 0
TEMA - Oppo Tema / Kurulum - Apk - Font - Paylaşımları Burada !! Olmayan konu nedir acaba olmuyor diyorsunuz da videolu anlatım da yapıldı konu secili temanız ana tema gözükmekte şuan video yu gormedim vidoo yu izliyerek yaptım oldu çok teşekkürler www.oppoturkiye.org Bu konuyu inceleyiniz