Hocam ne güncellemesi bu?
Mesajlar birleştirildi:
@asK hocam indiriyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ve ne güncellemesi söyler misiniz?
27 ekim 2019 tarihli bu. şuan cihazında olan güncelleme indirmene gerek yok
Hocam ne güncellemesi bu?
Mesajlar birleştirildi:
@asK hocam indiriyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ve ne güncellemesi söyler misiniz?
Öncelikle flood yapmayın. Yazılım güncellemesini kontrol etmesine rağmen çıkmıyorsa indirip güncellemeyi sağlayan dosyalar. Rom da diyebiliriz. Çıkan en son güvenlik yaması bu. Zaten cihazınızda yüklüdür, kontrol edin önce.Hocam ne güncellemesi bu?
Mesajlar birleştirildi:
Değil, Nisan 2020 Android güvenlik yaması bu27 ekim 2019 tarihli bu. şuan cihazında olan güncelleme indirmene gerek yok
Hocam geçen günkü güvenlik yamasını aldım. Tekrar indirmiyorum o hâlde? Şu anki sürümüm: CPH1951EX_11_A.22Öncelikle flood yapmayın. Yazılım güncellemesini kontrol etmesine rağmen çıkmıyorsa indirip güncellemeyi sağlayan dosyalar. Rom da diyebiliriz. Çıkan en son güvenlik yaması bu.
Değil, Nisan 2020 Android güvenlik yaması bu![]()
Evet indirmeyin, gerek yok zaten yüklü bu güncelleme sizde.Hocam geçen günkü güvenlik yamasını aldım. Tekrar indirmiyorum o hâlde? Şu anki sürümüm: CPH1951EX_11_A.22
Teşekkürler hocamEvet indirmeyin, gerek yok zaten yüklü bu güncelleme sizde.
Anlamadığım siteye neden yeni yüklemişler?Evet indirmeyin, gerek yok zaten yüklü bu güncelleme sizde.
Akıllarına yeni gelmiştir, nereden bilelim neden şimdi yüklediler?Teşekkürler hocam
Mesajlar birleştirildi:
Anlamadığım siteye neden yeni yüklemişler?
Konu başlığını okumak önemli27 ekim 2019 tarihli bu. şuan cihazında olan güncelleme indirmene gerek yok
Konu başlığını okumak önemli![]()
Evet, benim de belirtmek istediğim şu:evet konu başlığını okumadım. senin sorduğun sorunun yayınlanma tarihi 27 EKİM dedim?