• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Reno 2Z Aralık Ayı Güncellemesi Geldi

astronotman

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
21
Cihaz
Reno 2Z
Ben güncelleme almadım daha nedendir acaba

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z

astronotman

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
21
Cihaz
Reno 2Z
Teşekkür ederim

sharK

İrem
Süper Moderatör
Forum puanı
393
Cihaz
Reno 2Z
Güncelleme sonrası şarj performansı sizce nasıl? Bana sanki düzelme olmuş gibi geldi

Volyus

Taze Üye
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
Reno 2Z
Şimdi bakcam nasıl

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Güncelleme sonrası şarj performansı sizce nasıl? Bana sanki düzelme olmuş gibi geldi
Önceye göre ekran sürem artmış bulunmakta, bu güncelleme geleli 2 gün oldu kullanımıma göre %20'lik bi performans artışı var gibi geldi bana da, belki de psikolojik :D

sharK

İrem
Süper Moderatör
Forum puanı
393
Cihaz
Reno 2Z
Önceye göre ekran sürem artmış bulunmakta, bu güncelleme geleli 2 gün oldu kullanımıma göre %20'lik bi performans artışı var gibi geldi bana da, belki de psikolojik :D
Bir ara gerçekten çok berbattı. Günde 2 kere telefonu şarja taktığımı biliyorum ama Aralık güncellemesi ile daha iyi gibi duruyor(umarım psikolojik değildir :D)

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Bir ara gerçekten çok berbattı. Günde 2 kere telefonu şarja taktığımı biliyorum ama Aralık güncellemesi ile daha iyi gibi duruyor(umarım psikolojik değildir :D)
Önceki durumlarda Netflix'ten dizi izlerken kısa kısa gitmeye başlamıştı şimdi bana da arttı gibi geliyor ilk günlerinde ki gibi... Duruyor, geliyor kelimeleri biraz psikolojik ama umarım bozulmaz da böyle gider :D

yunus1453

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 2Z
iyi günler temiz bir kurulum yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz oppo websitesindeki c.42 sürümünü bilgisayarıma indirdim
Mesajlar birleştirildi:

ota dosyasını sd karta atıp recovery modda wipe data yapıp install rom seceneğinden yükleme ile yapsam olurmu
teşekkürler

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
iyi günler temiz bir kurulum yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz oppo websitesindeki c.42 sürümünü bilgisayarıma indirdim
Mesajlar birleştirildi:

ota dosyasını sd karta atıp recovery modda wipe data yapıp install rom seceneğinden yükleme ile yapsam olurmu
teşekkürler
Şuan telefonunuzda yüklü mü acaba bu sürüm, telefon üzerinden yükleyip wipe data yapmanız da aynı şey olacaktır