şahsen tr güncellemesini bekleyeceğim bakalım gelecek miHindistan romu ile color os7 ye geçenler vpn ile hindistana bağlanıp bölgeyi de Hindistan yaparak güncelleme kontrolü yapsın 626 mb lık yeni bir güncelleme yayınlandı
şahsen tr güncellemesini bekleyeceğim bakalım gelecek miHindistan romu ile color os7 ye geçenler vpn ile hindistana bağlanıp bölgeyi de Hindistan yaparak güncelleme kontrolü yapsın 626 mb lık yeni bir güncelleme yayınlandı
Söyle kardeşim fark yok ama Hindistan rom Türkiye den 2 3 adım önde gidiyor. Örnek; ben belki de Türkiye romda kalsam hala ColorOS 7 güncellemesini alamamış olacaktım. Ama şimdi Türkiye de C22 varken biz Hindistan rom kullananlarda C27 var. Baya baya önden gidiyor. Düşün Temmuz güvenlik güncellemesi ve hata düzeltme güncellemelerini bile aldık biz.Tr ile Hindistan romu arasında ne far var tr yüklü bende
Teşekkür ederim o zaman bende geciyim Hindistan romunaSöyle kardeşim fark yok ama Hindistan rom Türkiye den 2 3 adım önde gidiyor. Örnek; ben belki de Türkiye romda kalsam hala ColorOS 7 güncellemesini alamamış olacaktım. Ama şimdi Türkiye de C22 varken biz Hindistan rom kullananlarda C27 var. Baya baya önden gidiyor. Düşün Temmuz güvenlik güncellemesi ve hata düzeltme güncellemelerini bile aldık biz.
üzerine kuruyorTeşekkür ederim o zaman bende geciyim Hindistan romuna
Mesajlar birleştirildi:
Son bir soru, yüklerken sıfırlıyormu cihazı üzerine mi kuruyor
Teşekkür ederim..üzerine kuruyor
Şöyle fark var:Tr ile Hindistan romu arasında ne far var tr yüklü bende
Eyvallah..güncelleme nasıl alınacak ota?Şöyle fark var:
Daha ileri sürümler olduğundan fixlenmiş oluyor. Türkiye'ye gelen kadar fazla sorun yoktur.
Anlayamadım hocam?Eyvallah..güncelleme nasıl alınacak ota?
Bu romu kurduktan sonra güncellemeleri nasıl alicaz demek istedimAnlayamadım hocam?