Benimde sabrım iyice tükenmeye başladı okadar bekledik güncellemeyide çay kaşığıyla veriyorlarAbi sanki milyonlara dağıtılıyor güncelleme. Ulan zaten toplasan kaç bin tane reno 2z vardır Türkiye'de. Alem bunlar yahu.
Benimde sabrım iyice tükenmeye başladı okadar bekledik güncellemeyide çay kaşığıyla veriyorlarAbi sanki milyonlara dağıtılıyor güncelleme. Ulan zaten toplasan kaç bin tane reno 2z vardır Türkiye'de. Alem bunlar yahu.
O ülkelerde bile toplam sayı 50 bin cihazı geçmez bence))Bütün ülkelere aynı anda dağıtıyorlar. Bunu da göz önünde bulunduralım.
Küçümsemeyin. Oppo telefon pazarında güçlü bir orana sahip. Emin olun bu kadar az değildir.O ülkelerde bile toplam sayı 50 bin cihazı geçmez bence))
Mümkünatı yok sadece Reno 2z cihazından bahsediyorum.Küçümsemeyin. Oppo telefon pazarında güçlü bir orana sahip. Emin olun bu kadar az değildir.
Zaten elmadaki büyük ısırık Reno 2Z'ye ait.Mümkünatı yok sadece Reno 2z cihazından bahsediyorum.
Ülke başı diyorum anlaşamadık djdjd Türkiye pazarının yüzde 60-70 ini samsung oluşturuyor. Ee Xiaomi deli gibi satıyor. Eğer reno 2 z den 50 bin üstü varsa ben Oppo'nun gidip elini öpeceğim))Zaten elmadaki büyük ısırık Reno 2Z'ye ait.Asıl Avrupa'da 50 bin kullanıcı olmasının mümkünatı yok dostum.
Ben bütün ülkelere aynı anda dağıtıldığından genel konuştum hocam.Ülke başı diyorum anlaşamadık djdjd Türkiye pazarının yüzde 60-70 ini samsung oluşturuyor. Ee Xiaomi deli gibi satıyor. Eğer reno 2 z den 50 bin üstü varsa ben Oppo'nun gidip elini öpeceğim))
68 sonuAlıp da IMEI nin sonunu yazmayan bizden değildir!
68 benimdeSeri no ;(