Apple daha stabil yazılım ve güncellemelerde daha iyi evet. Ama Oppo da bi şansı hak ediyo diye düşünüyorum. (Yıllardır Apple kullanıcısıyım)İphone dediğimiz telefonlarda 4GB Ram ama şu ana kadar en stabil yazılım diyebilirim.![]()
Apple daha stabil yazılım ve güncellemelerde daha iyi evet. Ama Oppo da bi şansı hak ediyo diye düşünüyorum. (Yıllardır Apple kullanıcısıyım)İphone dediğimiz telefonlarda 4GB Ram ama şu ana kadar en stabil yazılım diyebilirim.![]()
İşte biz bunun için bekledik, bekliyoruz. Hindistan sürümü C.23 diye biliyorum şu an Türkiye'deki sürüm C.22 yani yayınlansa bile Türkiye sürümüne dönmek mümkün olmayabilir. Oppo daha düşük sürümlere dönmeye izin vermiyor.Evet hata veriyo olmuyo mecburen siteye coloros 7 gelmesini bekliycez normal güncellemeye sabredemedik romladık şimdi türkiye versiyonuna dönmek istiyoruz
Donanım ve yazılım uyumluluğu diyebiliriz. Android sistemlerde açık kaynak olduğu için geliştirmeye müsait bu nedenle stabilizasyon her zaman iyi olmayabiliyor. Apple cihazlarda olay biraz daha farklı. Güncellemeler daha stabil bir şekilde geliyor ve sistemlerde yaşanan sorunları en aza indirmek için de çalışmaları sürekli sürdürüyorlar.İphone dediğimiz telefonlarda 4GB Ram ama şu ana kadar en stabil yazılımı taşıyan ve her anlamıyla düzgün çalışan bir cihaz diyebilirim.Bu iş keşke ram ile alakalı olsa..
İşte biz bunun için bekledik, bekliyoruz. Hindistan sürümü C.23 diye biliyorum şu an Türkiye'deki sürüm C.22 yani yayınlansa bile Türkiye sürümüne dönmek mümkün olmayabilir. Oppo daha düşük sürümlere dönmeye izin vermiyor.
Sen zipladin konuşmaya telefon muhabbetine gerek yok neyse eyvallah daha fazla uzamasin bilginin kendine sakla ihtiyacım yokBenim bilgisayarimda 16gb ram var arslan ama neyseki Windows ile android işletim sistemlerinin ne kadar ram kullandığını bilen biriyim Hadi en kral telefon senin dedik hala konusuyosun ama.
Sadece ram ile zaten oluşmuyor ama arkadaş reno Z modelini üst kulvar ile kiyasliyor hani aynı imiş de suymusda buymusda neyse ben daha fazla konuşmcmİphone dediğimiz telefonlarda 4GB Ram ama şu ana kadar en stabil yazılımı taşıyan ve her anlamıyla düzgün çalışan bir cihaz diyebilirim.Bu iş keşke ram ile alakalı olsa..
Senin telefonun üst kulvar mı hiç güleceğim yoktuSadece ram ile zaten oluşmuyor ama arkadaş reno Z modelini üst kulvar ile kiyasliyor hani aynı imiş de suymusda buymusda neyse ben daha fazla konuşmcm
Anladım teşekkürlerForumda asistan / modlar olarak rom işinin riskli olduğunu, garanti olayını vs. uzun uzun konu altlarında tartıştık ama bazı arkadaşlar (Rom ile alan herkes değil) inatla aldılar. Maalesef sadece ColorOS 7'nin siteye yüklenmesini değil, C.23 sürümünün Türkiye'ye gelmesini bekleyeceksiniz.