Aradım derken oppoyu aramadım güncelleme araması yaptım kusura bakma yanlış cümle kurdum yanlış anlaşılma oldu sanırım.Hadi ya aramak lazım o zaman bugün arayım olmadi
Mesajlar birleştirildi:
Arıyorum suan 5 dkdir dönüş yok sanırım çok arayan var
Aradım derken oppoyu aramadım güncelleme araması yaptım kusura bakma yanlış cümle kurdum yanlış anlaşılma oldu sanırım.Hadi ya aramak lazım o zaman bugün arayım olmadi
Mesajlar birleştirildi:
Arıyorum suan 5 dkdir dönüş yok sanırım çok arayan var
Nasıl yaptığını açıklarmısın bende aktif değil neti falan kapattım denedimMesajlar birleştirildi:
Merhaba ben şebekeden görüntülü arama yapıyorum internet kapalı olsa bile yapıyor boşuna değil yani hala güncelleme gelmedi
Daha önce mi geldi şimdi mi geldi?İmei no sonu 70 bana geldi
Aradım derken oppoyu aramadım güncelleme araması yaptım kusura bakma yanlış cümle kurdum yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Artık nasıl bir güncelleme eksikliği çektiysek herşeyi yanlış da anlasak deneme gereği duymuşuzAradım derken oppoyu aramadım güncelleme araması yaptım kusura bakma yanlış cümle kurdum yanlış anlaşılma oldu sanırım.
18.00-18.30 civarında.Dün güncelleme saat kaç gibi geldi
Eyvallah benim sabrım tükendi artık böyle güncelleme politikasımı olur ver herkese işte neyse ben satılığa koyuyorum telefonu iyi günler18.00-18.30 civarında.
Forumda da ikinci el satış bölümü var. Oradan da koyabilirsiniz.Eyvallah benim sabrım tükendi artık böyle güncelleme politikasımı olur ver herkese işte neyse ben satılığa koyuyorum telefonu iyi günler