Onu yükleyince Türkiye şartlarına gelecek olan güncelleme yada başka program yada dilde sıkıntı çıkmaz mı, yabancı dilde olmayacak mı çalışmalar olmaZ mıDaha stabil ve fixlenmiş bi' sürüm.
Mesajlar birleştirildi:
Onu yükleyince Türkiye şartlarına gelecek olan güncelleme yada başka program yada dilde sıkıntı çıkmaz mı, yabancı dilde olmayacak mı çalışmalar olmaZ mıDaha stabil ve fixlenmiş bi' sürüm.
Bu olay hep böyledir. Bir üst sürümde güncellemede buglar fixlenir ama tekrardan başka bir bug ortaya çıkar. C.23'te çok küçük hatalar var ama C.22'den stabil olduğu kesin.Farkı ne
Dilde sıkıntı olmuyor ama güncellemeler konusunu bende bilmiyorum.Onu yükleyince Türkiye şartlarına gelecek olan güncelleme yada başka program yada dilde sıkıntı çıkmaz mı, yabancı dilde olmayacak mı çalışmalar olmaZ mı
Mesajlar birleştirildi:
Bende mi yüklesem diyorum ama benim güncel nasıl olacakBu olay hep böyledir. Bir üst sürümde güncellemede buglar fixlenir ama tekrardan başka bir bug ortaya çıkar. C.23'te çok küçük hatalar var ama C.22'den stabil olduğu kesin.
Güncelleme konusunda emin değiliz ama onun dışında herhangi bir sorun yok.Onu yükleyince Türkiye şartlarına gelecek olan güncelleme yada başka program yada dilde sıkıntı çıkmaz mı, yabancı dilde olmayacak mı çalışmalar olmaZ mı
Mesajlar birleştirildi:
Hayır, diller zaten yüklü. Kendi telefonunuz nasıl ise aynı şekilde devam ediyorsunuz kullanmaya.Onu yükleyince Türkiye şartlarına gelecek olan güncelleme yada başka program yada dilde sıkıntı çıkmaz mı, yabancı dilde olmayacak mı çalışmalar olmaZ mı
Mesajlar birleştirildi:
Ucu bilinmeyen bir durum risktir, pirince giderken elde ki bulgurdan olmakta varDilde sıkıntı olmuyor ama güncellemeler konusunu bende bilmiyorum.
Siz ColorOS 7 kullanıyorsanız bu iş sizin için çok geç diyebilirim.Bende mi yüklesem diyorum ama benim güncel nasıl olacak![]()
Konuya çok uzaksın kardeşim öyle bişey yok ve telefon şu an ateş ediyor. Gayet stabil. Ve ben Türkiye romuna geri dönebilme konusunda emin olduktan sonra yaptım. Zamanı gelince de ona dönerim..Onu yükleyince Türkiye şartlarına gelecek olan güncelleme yada başka program yada dilde sıkıntı çıkmaz mı, yabancı dilde olmayacak mı çalışmalar olmaZ mı
Mesajlar birleştirildi: