• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Reno 2z fotograf

Erolalper

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
154
Cihaz
Reno 2Z
Merhaba, reno 2z ile çekilen fotoğraflara zoom yapıp baktığımda yağlı boya tablo gibi oluyor :) hdr vs kapatıp cekiyorum, hep aynı, neden öyle acaba?

Yuzukan

Otaku AnimeFan
ROM Ekibi
Forum puanı
747
Cihaz
Diğer
10x de oluyor silme ile geçen bişey değil
Mesajlar birleştirildi:

Cevabınız için teşekkür ederim ama sizde olmuyor mu yada çözüm olarak ne buldunuz
Çözüm olarak normal kamera kullanmak daha mantıklı geliyor ultrada çamurlama yapıyor bendede sorun aynı.
Geriden çekmek güncelleme beklemek mantıklı olucaktır ..

Upvote 0

Erolalper

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
154
Cihaz
Reno 2Z
Ultra geniste değil normal kamera ile de oluyor bende yağlı boya tablo gibi, normal bakarken bir sorun görülmüyor ama çektiğin fotoyu yaklastirdiginda farkediliyor.

Upvote 0

eerkanyildizz

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
7
Cihaz
Reno 2Z
Sorun bende de mevcut. Özellikle manzara fotoğrafı çektiğim zaman oluyor hatta 48mp modunda çektiğim zaman daha kötü olduğunu söyleyebilirim

Upvote 0

Miraç Arslan

Taze Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
Reno 2Z
Kamera konusunda arkadaşın ki gibi çamur etkisi oluşmuyor bende ona göre baya iyi fotolar alıyorum kendi kamera uygulamasıyla ama yinede yakınlaştırınca fotoğrafa kumlanmalar oluyo buda canımı sıkmaya başlamıştım şu an Gcam kullanıyorum stok kamera uygulaması ile arasında bayaa bi fark var daha keskin ve net pozlar alıyorum ( Cihaz adı yazan stok cam )
IMG20200615020549.jpg
IMG_PIT_20200615_010712.jpg

Upvote 0

Erolalper

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
154
Cihaz
Reno 2Z
Kamera konusunda arkadaşın ki gibi çamur etkisi oluşmuyor bende ona göre baya iyi fotolar alıyorum kendi kamera uygulamasıyla ama yinede yakınlaştırınca fotoğrafa kumlanmalar oluyo buda canımı sıkmaya başlamıştım şu an Gcam kullanıyorum stok kamera uygulaması ile arasında bayaa bi fark var daha keskin ve net pozlar alıyorum ( Cihaz adı yazan stok cam )Ekli dosyayı görüntüle 681Ekli dosyayı görüntüle 680
Hocam arkası flu olduğu için belli olmayabilir :)

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Kamera konusunda arkadaşın ki gibi çamur etkisi oluşmuyor bende ona göre baya iyi fotolar alıyorum kendi kamera uygulamasıyla ama yinede yakınlaştırınca fotoğrafa kumlanmalar oluyo buda canımı sıkmaya başlamıştım şu an Gcam kullanıyorum stok kamera uygulaması ile arasında bayaa bi fark var daha keskin ve net pozlar alıyorum ( Cihaz adı yazan stok cam )Ekli dosyayı görüntüle 681Ekli dosyayı görüntüle 680
2 resim 10x zoom hâli mi
Mesajlar birleştirildi:

10x hâli çok sıkıntılı çok bozuk. Bu 10x hali ile çekilmiş
IMG20200615135416.jpg

Upvote 0

Miraç Arslan

Taze Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
Reno 2Z
iki fotoda hdr açık ve herhangi bir zoom veya hiç bir ayar yapmadım akşam oda ışığında çektim

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
CevbınıZ için teşekkür ederim

Upvote 0