A AliDessidero Yeni Üye Üye 13 Haz 2021 #1 Reno 2Z kullanıcısıyım ama bana hala android 11 gelmedi normal mi bu?
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 14 Haz 2021 #11 Gonejko adlı kullanıcıdan Alıntı: Yani alan aldı almayan kalsın mantığı işlemiyordur inşallah Genişletmek için tıkla ... Olur mu öyle şey, dağıtım tekrar yapılır sorun ne ise çözüme kavuşunca. Upvote 0
Gonejko adlı kullanıcıdan Alıntı: Yani alan aldı almayan kalsın mantığı işlemiyordur inşallah Genişletmek için tıkla ... Olur mu öyle şey, dağıtım tekrar yapılır sorun ne ise çözüme kavuşunca.
C cetoyi Yeni Üye Üye 14 Haz 2021 #12 Güncellemeler , ımeı numarasına göre sırayla gönderilmektedir. Günün sonunda bütün Reno2Z cihazları güncelleme alacaktır. Eğer güncelleme geri çekildiyse incelenmek üzere çekilmiştir. Zaten ara güncellemelerle problem çözüme kavuşacaktır. Upvote 0
Güncellemeler , ımeı numarasına göre sırayla gönderilmektedir. Günün sonunda bütün Reno2Z cihazları güncelleme alacaktır. Eğer güncelleme geri çekildiyse incelenmek üzere çekilmiştir. Zaten ara güncellemelerle problem çözüme kavuşacaktır.